Son Dakika: Okullar 17 Nisan 2017 Pazartesi Günü Tatil Edildi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, referandumdan sonraki gün okulların tatil edildiğini açıkladı. İşte Bakan Yılmaz'ın yaptığı açıklama.

Yayınlanma:
Son Dakika: Okullar 17 Nisan 2017 Pazartesi Günü Tatil Edildi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan bir son dakika açıklaması geldi. Bakan Yılmaz, referandum sonrası 17 Nisan günü okulların tatil edileceğini açıkladı.

Sivas'ın Zara ilçesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, referandum nedeniyle 17 Nisan'da okulların tatil edildiğini belirterek, "16 Nisan'da halk oylamasını yapıyoruz. 16 Nisan'da yapacağımız sandık kurullarında birçok öğretmenimiz görev almakta. Sayımların sağlıklı olabilmesi, yapılacak itirazların sağlıklı bir şekilde neticelenebilmesi, okullarımızın düzeninin sağlanabilmesi ve temizliğinin hakkıyla yerine getirilebilmesi için Başbakanımızın talimatı üzerine 17 Nisan'ı tatil etme kararı aldık" dedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, eğitim haberlerinden, milli eğitim bakanlığı haberlerinden, kamu haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.