Son Dakika !! Rusya Uçakları İdlip'e Hava Saldırısı Düzenledi: 20 Ölü , 30 Yaralı

Alınan son dakika bilgilerine göre Rusya, İdlip'e hava saldırısı düzenlendi. Düzenlenen saldırıda 20 kişi ölürken 30 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika !! Rusya Uçakları İdlip'e Hava Saldırısı Düzenledi: 20 Ölü , 30 Yaralı

Son dakika haberi Suriye'den geldi. Suriye'nin İdlip kent merkezine hava saldırısı düzenlendi. Düzenlenen hava saldırısında 20 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı.

İddiaya göre, Rusya'ya ait savaş uçakları tarafından Türkiye sınır hattına yaklaşık olarak 45 kilometre uzaklıkta bulunan İdlip kent merkezinde yerleşim alanlarına hava saldırısı gerçekleştirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre 20 kişi hayatını kaybederken, 30 kişi de yaralandı. Yıkılan binaların altında kalanların ise kurtarma çalışması başlatıldı.

Saldırıda yarılanan 13 Suriyeli ise Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ndeki Cilvegözü Sınır Kapısı'na getirildi. Durumları ağır olan Suriyelileri Hatay'daki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, kamu haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.