Son Dakika ! Şanlıurfa'da Kavga Silahlı Çatışmaya Döndü: 3 Ölü , 4 Yaralı

Şanlıurfa'nın Birecik İlçesinde çıkan kavga kısa sürede büyüdü ve silahlar konuştu. Çatışmada 3 kişi hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika ! Şanlıurfa'da Kavga Silahlı Çatışmaya Döndü: 3 Ölü , 4 Yaralı

Şanlıurfa'ya bağlı Birecik İlçesi'nde, iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Çıkan kavgada tüfek ve tabancaların da kullanılması ile ortalık savaş alanına döndü. Çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.

Kavga, gece geç saatlerinde ilçenin Mezra Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Akbaş ile Begit aileleri arasında belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tarafların yakınlarının da katılmasıyla kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavgada kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen silahlarle vurulan İbrahim Akbaş, Hatice Akbaş ve Halil Begit olay yerinde hayatını kaybetti, İbrahim Begit, Muhittin Begit, Ahmet Akbaş ve Yakup Akbaş ise vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri, tarafları güçlükle sakinleştirip kavgayı sonlandırdı. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan 3 kişinin cenazesi ise otopsi için morga kaldırıldı. Kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Şanlıurfa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.