Son Dakika ! Şanlıurfa'da Kayak Yapan 200 Kişi Tipi Nedeniyle Mahsur Kaldı

Alınan son dakika bilgilerine göre Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde kayak yapmaya giden 200 kişi, tipi nedeniyle mahsur kaldı. İşte bölgeden alınan son dakika bilgileri ve arama kurtarma çalışmalarında son durum.

Yayınlanma:
Son Dakika ! Şanlıurfa'da Kayak Yapan 200 Kişi Tipi Nedeniyle Mahsur Kaldı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde bulunan ve 1919 rakımlı Karacadağ Kayak Merkezi'ne kayak yapmaya gidenler, dönüşte tipi nedeniyle kapanan yolda mahsur kaldı. Yaklaşık 200 kişinin mahsur kaldığı bölgeye jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleri kurtarılmaları için yönlendirildi.

Çoğunluğu Diyarbakır’dan olmak üzere, Siverek'e 45 kilometre uzaklıkta bulunan Karacadağ Kayak Merkezi'ne, kayak yapmaya giden yaklaşık 200 kişilik grup, dönüşte kar ve tipi nedeniyle kapanan karayolunda mahsur kaldı. Otobüslerde bekleyen çoğunluğu çocuklardan oluşan grup, telefonla yardım istedi.

Çocuklarının mahsur kaldığını öğrenen ailelerin endişeli bekleyişi devam ederken, Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, bölgeye jandarma, itfaiye ve arama kurtarma ekipleriyle birlikte iş makineleri sevk edildiğini açıkladı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, sıcak gelişmelerden, politika haberlerinden,  gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Şanlıurfa

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.