Son Dakika!! Şırnak'ta Hain Saldırı: 1 Asker Şehit , 2 Asker ve 3 Korucu Yaralandı

Hain saldırı haberi Şırnak'tan geldi. Şırnak'ta teröristlerin hain saldırısında 1 asker şehit olurken, 2 aske ve 3 köy korucusu yaralandı.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Şırnak'ta Hain Saldırı: 1 Asker Şehit , 2 Asker ve 3 Korucu Yaralandı

Son dakika hain saldırı. Şırnak'ta hain saldırıda 1 asker şehit oldu.

Şırnak Cudi Dağı bölgesinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 2 asker ve 3 korucu yaralandı

Şırnak'ta bulunan Cudi Dağı'nda PKK'ya yönelik gerçekleştirilen operasyon sırasında araziye yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu, 1 asker şehit oldu, 2 asker ile 3 korucu yaralandı. Yaralılar, Şırnak'ta tedavi altına alınırken, bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

Cudi Dağı Herino Tepe bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin yürüttüğü planlı operasyon devam ederken, arazi arama tarama faaliyeti sırasında PKK terör örgütü mensuplarınca araziye önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlama ile birlikte 1 asker şehit olurken, 2 asker ile 3 güvenlik korucusu yaralandı. Yaralanan asker ve korucular Şırnak'ta Hastaneye kaldırılırken, bölgede başlatılan operasyon hava destekli olarak sürüyor.

Adana'da Polisi Şehit Eden PKK'lı Yakalandı

Geçen 6 Kasım günü HDP'li milletvekillerinin gözaltına alınmasını protesto eden PKK yandaşları, merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı 19 Mayıs Mahallesi Çukurova Caddesi'ni trafiğe kapatarak korsan gösteri düzenledi. Uyarılara rağmen dağılmayan, molotof kokteyli ve el yapımı patlayıcılarla polise karşılık veren gruba, Terörle Mücadele, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri müdahale etti. Polislerin müdahalesi sırasında bir grup, çevik kuvvet ekiplerinin bulunduğu yere ateş açtı. Teröristlerin saldırısında, polis memuru Mustafa Yeli, sol göğsüne ve kasığına isabet edilen mermilerle ağır yaralandı. Ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yeli, doktorların müdahalesine rağmen şehit düştü. Olayın ardından 19 Mayıs, Yunus Emre, Anadolu ve Bahçelievler mahallelerinde çalışmalarını sürdüren Terörle Mücadele (TEM) Şube ekipleri, Yeli'yi şehit ettiği iddia edilen Sedat Şimşek ile olaya karıştığı tespit edilen diğer 9 kişinin adresine bugün şafak vakti operasyon düzenledi. Gözlatına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, politika haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | Şırnak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.