Son Dakika!! Şırnak'ta Patlama: 1 Asker Şehit Oldu

Şırnak'ın Uludere İlçesinde arazide arama tarama çalışmalarının yürütüldüğü sırada PKK'nın bölgeye döşediği el yapımı patlayıcı infilak etti. Patlamada 1 askerimiz şehit oldu.

Yayınlanma:
Son Dakika!! Şırnak'ta Patlama: 1 Asker Şehit Oldu

Son dakika acı haber Şırnak Uludere'den geldi.

Şırnak'a bağlı Uludere İlçesinde bulunan Andaç Köyü kırsalında devam eden arazi arama tarama çalışma faaliyetleri sırasında bölücü terör örgütü PKK üyesi teröristler tarafından daha önceden araziye döşediği el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 asker şehit oldu.

Uludere İlçesi Andaç Köyü Kokpi tepesinde arama tarama çalışması yürüten güvenlik güçlerin geçişi sırasında, teröristler tarafından daha önce araziye tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada yaralanan ve helikopterle Şırnak Asker Hastanesine kaldırılan asker, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Saldırıyı gerçekleştiren PKK'lı teröristlerin etkisiz hala getirilmesi için bölgede başlatılan operasyon sürüyor.

Gündem haberlerinden, son dakika haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberadar olmak için 5haber.com'u takipte kalın.

5Haber.com  | Şırnak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.