Son dakika! TFF 1. Lig Play-Off finali oynandı-Süper Lig'e çıkan son takım belli oldu

Eskişehirspor ile Göztepe arasında TFF 1. Lig play off finali oynandı. Penaltılara giden karşılaşma sonrasında Göztepe Süper Lig'e yükselen son takım oldu. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son dakika! TFF 1. Lig Play-Off finali oynandı-Süper Lig'e çıkan son takım belli oldu

Son dakika: TFF 1. Lig Play-Off finalini penaltı atışları sonrası kazanan Göztepe, Süper Lig'e yükseldi.

Maç Öncesi Taraftarlarda Büyük Coşku

TFF 1. Lig'de Antalya'da oynanan Play-Off finalinde Eskişehirspor'la karşılaşan Göztepe'yi, İzmir'de kalan taraftarları coşkuyla destekledi. Kulüp binasının yakınındaki paten pistinde kurulan dev erkandan karşılaşmayı izleyen 10 binin üzerinde Göztepeli, sarı-kırmızılı bayraklarla ve yaktıkları meşalelerle görsel şova imza attı. Meşhur, İsyan Marşı'nı hep bir ağızdan söyleyen futbolseverler, "Şampiyon Göztepe" ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" tezahüratları yaptı.

Dev Ekran Kuruldu

Paten pistine sığmayan taraftarlar, finali çevredeki çim alandan takip etti. Güzelyalı sahilindeki kafeleri hınca hınç dolduran Göztepeliler, söyledikleri marşlarla takımlarına İzmir'den de olsa destek verdi. İzmir ekibinin 14 yıllık Süper Lig özlemini sona erdirmesi için 7'den 70'e kenetlenen taraftar, büyük heyecan yaşadı. Belediyeler Antalya'ya gidemeyenler için Alsancak Gündoğdu Meydanı, Bornova, Güzelbahçe, Balçova, Narlıdere ve Menderes'te dev ekranlar kurdu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.