Son Dakika Transferi: Oleksandr Karavaev Fenerbahçe'de (Oleksandr Karavaev Kimdir?)

Fenerbahçe, Zorya takımında fkiralık oalrak forma giyen Oleksandr Karavaev ile sezon sonuna kadar anlaştı. İşte Oleksandr Karavaev hakkında bilgi ve oyuncunun performansı.

Yayınlanma:
Son Dakika Transferi: Oleksandr Karavaev Fenerbahçe'de (Oleksandr Karavaev Kimdir?)

Spor Toto Süper Lig'de devre arası döneminin başlaması ile birlikte takımlar eksiklerini tamamlamak için kolları sıvadı.

Devre arsı transfer sezonunun başlaması ile birlikte harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Teknik direktör Dick Advocaat'tan alınan talimatlar doğrultusunda harekete geçen sarı lacivertli kulübün yönetimi, ilk olarak UEFA Avrupa Ligi grubundaki rakibi Zorya'da kiralık olarak forma giymekte olan Oleksandr Karavaev'i sezon sonuna kadar renklerine bağladı.

Ajansspor'un geçtiği habere göre sarı lacivertli kulübün transferini Shaktar Donetsk kulübü teyid etti. Zorya'da kiralık olarak forma giymekte olan Karavaev'in asıl kulübü olan Shaktar Donestk, Fenerbahçe'nin Karavaev'i sezon sonuna kadar kiraladığını belirtti.

Oleksandr Karavaev Kimdir?

2 Haziran 1992 Ukrayna doğumlu orta saha oyuncusu Karavaev'in ilk bakışta en dikkat çekici özelliği ise çift ayak kullanabilmesi. Orta sahanın sağ kanadı ve bekte görev alan 26 yaşındaki oyuncunun boyu 1.73.

2011-2012 yılında Shaktar U17 takımında formay giymeye başlayan başarılı oyuncu, daha sonra sırasıyla Shatar'ın Paf takımına seçildi. Buradan da Sevastapol takımına kiralanan oyuncu burada iki sezon geçirdi. ardından tekrar Shaktar'a dönen Karavaev, Zorya'ya kiralandı. 2014-2015 sezonunda Zorya'da kiralık oynayan Karavaev, Shaktar'ın ikinci takımına gelerek bir sezonda burada forma giydi ve ardından tekrar Zorya'ya kiralandı.

Başarılı oyuncu son sezonda takımı ile çıktığı 24 maçta 6 gol, ki asistlik bir performans sergiledi.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.