Son Dakika! Usta Oyuncu Hakan Balamir 72 Yaşında Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi geldi. Rahatsızlanan ve tedavi altına alınan Hakan Balamir kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Son Dakika! Usta Oyuncu Hakan Balamir 72 Yaşında Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi geldi. Alınan son dakika bilgilerine göre KOAH hastalığıyla uzun süredir mücadele eden ünlü sanatçı Hakan Balamir, durumunun ağırlaşması üzerine hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Balamir saat 20.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Türk sinemasının usta oyuncularından 72 yaşındaki Hakan Balamir, uzun süredir mücadele ettiği Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı (KOAH) nedeniyle bir süredir nefes almakta zorlanıyordu. Yaklaşık bir hafta önce durumu ağırlaşan Balamir, ailesi tarafından Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Ünlü oyuncu burada Solunumsal Yoğun Bakım Ünitesi'ne yatırıldı. Yaklaşık 1 haftadır tedavisi devam eden ve durumu ağırlaşan Balamir, bugün saat 20.00 sıralarında hayata gözlerini yumdu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, kültür sanat haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.