Sosyal Medyada Dolaşan 'Yarın Teslim Tarihi' Fulyası Gerçek Mi?

Sosyal medya platformu facebook üzerinde günlerdir paylaşılan 'yarın teslim tarihi' gönderisi gerçek mi? Milyonlarca kullanıcının dikkatini çeken bu uygulama yapılacak mı? İşte detaylar ve konu hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Sosyal Medyada Dolaşan  'Yarın Teslim Tarihi' Fulyası Gerçek Mi?

Facebook üzerinden bir paylaşım fulyası daha tüm sosyal medyayı sardı. Daha önceden de "bu tek facebook hesabımdır", "iznim olmadan yapılan tüm paylaşımlardan facebook sorumludur" gibi paylaşımları kullanıcılar kendi duvarlarında paylaşmış ve bu yazılanların doğruluk payı olduğunu inandırılmıştı.

Facebook üzerinden yeni yayılan bir fulya da 'yarın teslim tarihi' oldu. Bu ad altında milyonlarca kişi, facebook duvarlarında "benim tek hesabım budur." gibi gönderiler paylaşmaya başladı.

Son olarak facebook üzerinden resmi bir paylaşımmış ve yasal bir düzenlemeymiş gibi bir yazı yayınlanıyor ve kullanıcılar kandırılmaya çalışılıyor. Yayınlanan yazının da Facebook tarafından resmi olarak yayınlandığı imaji sosyal medyada verilmeye çalışılıyor. Kullanıcılardan ricamız bu ve buna benzer sosyal medyada provakatörlük yapmaya çalışılan paylaşımlara itibar gösterilmemesidir. Böyle bir yasanın kabul edilmesi gibi bir şey söz konusu değildir. Yayınlanan metin ise tamamen insanları kandırmaya yönelik bir yazıdır.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, sıcak gelişmelerden, yaşam haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.