Söyleyecek Söz Kalmadı Anlamında Ne Çıkartılır? Kim Milyoner Olmak İster Sorusu

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında söylenecek sözün kalmaması durumunda mecazen çıkartılacak şey sorusu soruldu. İşte sorunun cevabı.

Yayınlanma:
Söyleyecek Söz Kalmadı Anlamında Ne Çıkartılır? Kim Milyoner Olmak İster Sorusu

Atv ekranlarında yayınlanan ve milyonlarca kişi tarafından merakla izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan soruyu binlerce kişi internet üzerinde araştırmaya başladı. İşte Kim Milyoner Olmak İster yarışma programının 21 Ocak gecesi ekranlara gelen bölümünde sorulan sorunun cevabı.

Söylenecek söz kalmamış anlamında ŞAPKA çıkartılır.

Kim Milyoner Olmak İster Yarışması Hakkında

Kim Milyoner Olmak İster, 2 Ağustos 2011'den beri Selçuk Yöntem tarafından sunulmakta olan ve Atv'de yayınlanan yarışma programı.

Yarışmanın sunucusu Kenan Işık'ın 21 Mart 2014 tarihinde beyin kanaması geçirmesi ve programı sunamayacak olması nedeniyle, sezon sonuna kadar sırasıyla birçok ünlü dostu tarafından sunulmuştu. 15 Eylül 2014 tarihinde başlayan 4. sezonun sunucusu Selçuk Yöntem olarak kararlaştırılmıştır.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, Türkiye haberlerinden, sıcak gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.