Söz 12. bölüm Youtube tek parça (Söz 12. bölümde neler yaşandı?)

Söz dizisi 12. bölüm yayınlandı. Peki Söz dizisini nasıl izlerim? Söz dizisi son bölümünde neler yaşandı? İşte Söz dizisinin 12. bölümü.

Yayınlanma:
Söz 12. bölüm Youtube tek parça (Söz 12. bölümde neler yaşandı?)

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Söz, önceki akşam sezon finali ile ilk sezonuna son verdi. Dizinin sezon finalini ekran başında izleyemeyenler, internet üzerinden yeni bölümü araştırmaya başladı. Peki Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde neler yaşandı? Söz dizisini nasıl izlerim? İşte Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar ve Söz dizisinin son bölümü.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde Çola,k tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır ama Yavuz yine Çolak'ın peşine düşer. Bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığınma talebinde bulunur ve Çolak'ın bu talebi kabul olur. Burada da rahat durmaz ve Kıyamet Planı’nı devreye sokar. Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. Yavuz hayatının en kritik kararını vermek üzeredir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır.

İşte Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümü.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.