Söz 17. Bölüm Tek Parça Olacak Yayınlandı (Söz 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Ekranların sevilen dizisi Söz'ün son bölümü ekranlara geldi. Peki Söz dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Söz dizisinin son bölümünü nasıl izleyebilirim? İşte Söz dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Söz 17. Bölüm Tek Parça Olacak Yayınlandı (Söz 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Star Tv ekranlarının en sevilen dizileri arasında olan Söz dizisi, önceki akşam son bölümü ile ekranlara geldi.

Söz dizisinin ekranlara gelmesi ile on binlerce takipçi ekran başına kilitlendi. Ekran başında Söz dizisinin 17. bölümünü izleyen takipçiler, heyecan dolu son bölümün ardından yeni bölümü araştırmaya başladı. Diziyi ekran başında izleyemeyenler de Söz dizisinin yeni bölümünü internet üzerinden araştırmaya başladı. Peki Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde ne yaşandı? Söz dizisinin 17. bölümünü nasıl izlerim? İşte Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümü ile ilgili detaylar.

Ekranların sevilen dizisi Söz'ün son bölümünde terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacaktır.

Heyecan ve aksiyon dolu Söz dizisinin son bölümünü internet üzerinden izlemek isteyenler, aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilir ve söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünü bu şekilde izleyebilir.

https://www.startv.com.tr/dizi/soz/bolumler/17-bolum-sansursuz

Söz dizisinin 18. bölüm fragmanı henüz yayımlanmadı. Fragman yayınlanınca haberimizden sizlere ulaştıracağız.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.