Söz 5. bölüm fragmanı yayınlandı (Söz yeni bölüm saat kaçta?)

Söz dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Binlerce takipçinin büyük bir merakla beklediği Söz dizisi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Söz dizisinin son bölümü ile ilgili detaylar, yeni bölüm fragmanı ve yeni bölümde yaşanacak olayların bilgisi.

Yayınlanma:
Söz 5. bölüm fragmanı yayınlandı (Söz yeni bölüm saat kaçta?)

Star Tv ekranlarının yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir heyecan, ilgi ve beğeni ile izlenen dizisi Söz, yeni bölümü ile bu akşam ekranlara geldi. Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümü yine nefesleri kesti. On binlerce takipçi, dizinin saati gelir gelmez ekran başına kilitlendi. Ancak çok sayıda takipçi de dizinin yeni bölümünü televizyondan izleyemedi. Dizinin ekranlara gelen 4. bölümünü izlemek ve Söz dizisinin yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını öğrenmek isteyen takipçiler, internet üzerinden araştırmaya başladı. İşte Söz dizisinin son bölümü ile ilgili detaylar ve yeni bölüm bilgileri.

Söz dizisinin yayınlanan son bölümünde düğünde yaşanan katliam Türkiye genelinde büyük bir şok etkisi yaratır. Düğün sırasında verdiği kritik karar, Yavuz’un başının belaya girmesine neden olur. Katliamla ilgili çekilen görüntüler çarpıtılarak haberlere ve yayın kuruluşlarına servis edilir.

Bu olaylar sonrasında Türk askeri zor duruma düşer. Röportaj hayaliyle Çolak’ın yanına giden Eylem, başını nasıl bir tehlikeye soktuğunun farkında değildir. Yavuz ve arkadaşları, bu cani saldırının karşılığını vermek için hızla harekete geçerler. Tim, Çolak’ı köşeye sıkıştırmak için hızlıca yoluna devam etmekte ve amacına ulaşma yolunda emin adımlar atmaktadır.

Söz dizisinin ekranlara gelen son bölümünü izlemek isteyen takipçiler, aşağıda bulunan bağlantı adresini yeni sekmede açarak izleyebilirler.

" http://www.startv.com.tr/dizi/soz/bolumler "

Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Söz yeni bölümde, Çolak’ı köşeye sıkıştıran Yavuz ve ekibi, beklemedikleri bir engelle karşılaşırlar. Aşmaları gereken engel, hem masum bir çocuğun hem de Keşanlı’nın hayatına mal olabilir. Bu arada Eylem, Çolak’ın elinde rehindirve orada Çolak’ın kan donduran planlarından birine tanık olur. Bu durum Eylem’in hayatını iyice riske atarken Bahar da hastanede hayati bir tehlike ile karşı karşıya gelir. Bu tehlike, Yavuz ile Bahar arasında gerginliğe sebep olurken Çolak da büyük planı için üst düzey militanlarla bir toplantı yapmak üzeredir. Toplantıyı haber alan Tim’in iki görevi vardır: Aynı anda hem Eylem’i kurtarmak hem de toplantıyı basmak için plan yaparlar. Ancak işleri hiç de kolay olmayacaktır. Bu arada Fatma, Hafız’dan boşanmak için avukata giderken onu temelli kaybetmek üzere olduğundan habersizdir.

Söz yeni bölüm 1 Mayıs akşamı saat 20.00'da.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.