Söz dizisi 7. bölüm Star Tv'de tek parça (Söz son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı)

Ekranların en sevilen dizilerinden Söz dizisinin yeni bölümü önceki akşam ekranlara geldi. Peki Söz dizisinin yeni bölümünde neler yaşandı? Söz'ün son bölümünü nasıl izlerim? Peki söz dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Söz dizisinin son bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Söz dizisi 7. bölüm Star Tv'de tek parça (Söz son bölümde neler oldu, yeni bölüm fragmanı)

Star Tv ekranlarında yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ve beğeni ile izlenen Söz dizisinin yeni bölüm önceki akşam ekranlara geldi. Yeni bölümün yayınlanması ile birlikte takipçiler, yeni bölümü internet üzerinde araştırmaya başladı. Her haftanın Pazartesi günü yayınlanan Söz dizisi, 15 Mayıs Pazartesi günü saatler 20.00'ı gösterdiğinde Star Tv ekranlarında yayınlandı. İşte Söz dizisinin yayınlanan son bölümünde yaşanan olaylar ve diğer detaylar.

Söz dizisinin 15 Mayıs günü ekranlara gelen bölümünde Çolak, kaçmak için aradığı fırsatı bulurken, Yavuz son sürat olay yerine doğru yola çıkar. Ancak son sürat yola çıkan Yavuz, büyük bir tuzağa doğru gittiğinden habersizdir.

Öte yandan Kıdemli Üsteğmen Yavuz ve ekibinin Çolak’ın evindeki profesörü ele geçirmesi Çolak’ın planlarını alt üst eder ama Çolak’ın geri adım atmaya hiç niyeti yoktur. Biyolojik silahlar için ihtiyacı olan Profesörü İstanbul’da bulan Çolak'ın bu durumu Yavuz ve ekibini İstanbul’a gelmeye zorlar. Çolak bu davette Yavuz’a büyük bir sürpriz hazırlama niyetindedir. Düzenlenen bu davete Bahar’ın da gelmesi işleri iyice karıştırır. Yavuz Bahar’la yakınlaşırken, zor ve riskli bir kararı da vermek zorunda kalır.

Aynı anda Geveze çıktığı operasyonda hem sivillerin hem de kendi tim arkadaşlarının hayatını kurtarmak için kendini feda eder.

Söz dizisi son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

http://www.startv.com.tr/dizi/soz/bolumler 

İçerde yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

İşte Söz Dizisinin 7. Bölüm Fragmanı

Son dakika haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.