Star Wars'ın Ünlü Oyuncusu Carrie Fisher Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

ABD'li ünlü aktris ve senaryo yazarı Carrie Fisher, uçakta seyahat ederken kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan ünlü oyuncu ve senaryo yazarı Fisher, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yayınlanma:
Star Wars'ın Ünlü Oyuncusu Carrie Fisher Kalp Krizi Sonucu Hayatını Kaybetti

Dünyaca ünlü film serisi Star Wars'ın ünlü oyuncusu Carrie Fisher kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Yıldız Savaşları filminin (Star Wars) ünlü oyuncusu Carrie Fisher, İngiltere'nin Londra kentinden, ABD'nin Los Angeles kentine doğru gitmekte olan uçakta ağır bir kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren Carrie Fisher'in gelen ilk bilgilerde durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, bölgeden alınan son bilgilere göre hayatını kaybettiği belirtildi.

Uçakla Londra’dan Los Angeles kentine giderken ağır bir kalp krizi geçirdikten sonra hastaneye kaldırılan Yıldız Savaşları filminin ünlü oyuncusu Carrie Fisher yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz hafta uçak yolculuğu sırasında kalp krizi geçirdikten sonra, uçak Los Angeles’a iner inmez ambulansla hastaneye kaldırılan Fisher’in durumunun kritik olduğu, ünlü oyuncunun uçakta 10 dakika boyunca nefes alamadığı belirtilmişti.

Carrie Fisher Kimdir?

21 Ekim 1956 doğumlu olan ünlü oyuncu birçok filmde rol almıştır. Aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapmakta olan 60 yasındaki oyuncu, Yıldız Savaşları'nın yanı sıra Cazcı Kardeşler, Hannah ve Kız Kardeşleri, Charlie'nin Melekleri filmlerinde de rol almıştı. Carrie Fisher, ünlü şarkıcı Paul Simon ile de bir yıl süren evlilik yapmıştı.

Aynı zamanda senaryo yazarlığı da yapan 60 yaşındaki oyuncu, Yıldız Savaşları’nın yanı sıra 'Cazcı Kardeşler', 'Hannah ve Kız Kardeşleri', 'Charlie’nin Melekleri' filmlerinde rol almıştı. Fisher, ünlü şarkıcı Paul Simon ile de bir yıl süren evlilik yapmıştı.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.coom  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.