Süper Loto Yine Devretti-Büyük İkramiyeyi 36 Kişi Tek Sayı ile Kaçırdı

Süper Loto'nun 8 Aralık çekilişi gerçekleşti. Devirli olarak çekilen Süper Loto yine devretti. İşte Süper Loto'nun 8 Aralık çekiliş sonucu ve kişi başına dağıtılan ikramiye tutarları.

Yayınlanma:
Süper Loto Yine Devretti-Büyük İkramiyeyi 36 Kişi Tek Sayı ile Kaçırdı

Süper Loto 8 Aralık çekiliş sonucu açıklandı. İşte Süper Loto'da 8 Aralık çekiliş sonucu ve bu sonuçlara göre dağıtılan ikramiye tutarları.

Milli Piyango İdaresinin (MPİ) düzenlediği ve her haftanın Perşembe günü gerçekleştirilen Süper Loto çekilişi bu hafta devirli olarak çekildi. Devirli olarak çekilmesi nedeniyle Türkiye'de yüz binlerce vatandaş, soluğu şans oyunları bayisinde aldı. Halk arasındaki tabiri ile köşeyi dönmek isteyen yüz binlerce şans oyunu iştirakçisi, bugün gerçekleşen ve ikramiyesi 2 buçuk milyonun üzerinde olacağı beklenen çekiliş için şans oyununu oynadı.

Milli Piyango yetkilileri ile noter huzurunda gerçekleşen Milli Piyango Süper Loto çekilişinde çıkan 6 sayıyı bu hafta da kimse bilemedi. Çekiliş sonrası yapılan açıklamada 6 bilen kimsenin çıkmadığı ve 2 milyon 751 bin Türk Liralık büyük ikramiyenin, gelecek hafta gerçekleşecek olan Süper Loto çekilişine devrettiği belirtildi.

8 Aralık akşamı çekilen Süper Loto'da çıkan şanslı sayılar 4, 6, 19, 23, 38, 54 şeklinde sonuçlandı ve bu sonuçlara göre ikramiye tutarları belirlendi.

Yukarıda belirtilen şanslı numaralara göre Süper Loto'da 477' nci hafta çekilişi olan 8 Aralık çekilişinde 6 bilen kimse çıkmadı ve 2 milyon 751 bin 979 lira 71 kuruşluk ikramiye gelecek hafta gerçekleşecek olan Süper Loto çekilişine devretti.

Süper Loto'da yukarıda verilen sonuçlara göre 36 kişi 5 bilerek 12 bin 240 lira 70' er kuruşluk ikramiyenin sahibi oldu.

4 bilen kişi sayısı ise 2 bin 580 olarak açıklandı ve kişi başına 183 lira 55 kuruş ikramiye tutarı dağıtılacak.

3 bilen kişi sayısı ise 54 bin 276 olarak açıklandı. 3 bilen kişilere ise 15 lira 5 kuruş ikramiye dağıtılacak.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.