Sur'da Barikat ve Engeller Kaldırılmaya Devam Ediyor

Diyarbakır Valiliğinden AçıklamaDiyarbakır Valiliği resmi internet sitesinde yer alan bildiriye göre Sur İlçesinde bugün saat 15:30'dan 17:00'a kadar koridor açılacağı belirtildi.18 Aralık 2015 tarihinden beri Diyarbakır'ın...

Yayınlanma:
Sur'da Barikat ve Engeller Kaldırılmaya Devam Ediyor

Diyarbakır Valiliğinden Açıklama

Diyarbakır Valiliği resmi internet sitesinde yer alan bildiriye göre Sur İlçesinde bugün saat 15:30'dan 17:00'a kadar koridor açılacağı belirtildi.

18 Aralık 2015 tarihinden beri Diyarbakır'ın Sur ilçesinin altı mahallesinde barikat ve engelleri kaldırmak ile el yapımı patlayıcıların imha edilmesi amacıyla sürdürülen operasyonların devam ettiğinin belirtildiği açıklamada, 17, 18, 19, 23 ve 24 Şubat tarihlerinde de koridor açıldığını sadece 19 Şubat tarihinde altı kişinin güvenlik güçlerine teslim olduğu bildirildi.

Bugün açılacak koridorun 'son defaya' mahsus olarak gerçekleştirileceği belirtilen duyuruya göre her türlü emniyet tedbiri alınacak ve var olduğu iddia edilen çocuk ve yaşlıların bölgeden çıkışı için her türlü kolaylık sağlanacaktır.

Valilik aynı duyuruyu operasyon bölgesinde 8 ayrı cihazdan ve bölgenin tamamında duyulacak şekilde anons yaptığını da kaydetti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.