Survivor 16 Mayıs'ta elenen isim belli oldu

16 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor son bölümünde adaya veda eden isim belli oldu. İşte yapılan sms oylaması sonucu gönüllüler takımında adaya veda eden isim.

Yayınlanma:
Survivor 16 Mayıs'ta elenen isim belli oldu

Survivor'da haftanın elenen ismi belli oldu.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümde binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Survivor 2017'de 16 Mayıs akşamı ekranlara gelen son bölümünde elenen isim belli oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor'da elemeye kalan isimler arasında önceki gece başlayan oylama sona erdi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında Berna, Anıl, Volkan ve Elif eleme potasına kalan isimler oldu. Bu isimlerin belirlenmesinin ardından oylamalar başladı ve seyirciler, elenmesini istemedikleri kişinin adını sms olarak belirtilen numaraya yolladı.

Noter huzurunda sona erdirilen oylamaya göre elenen isim Gönüllüler takımından ANIL oldu

Araba Oyununu Ünlüler Kazandı

Geçtiğimzi gün oynanan ve kazanan takımdaki her yarışmacıya KIA Sportage ödülü verileceği açıklanan oyunu ünlüler takımı kazandı. Büyük bir mücadeleye sahne olan oyunda ödüle oldukça yaklaşan gönüllüler, son oyunlarda kötü bir performans ortaya koyunca ünlüler, zafere ulaşmıştı.

Diğer Ödül Oyunu Gönüllülerin

Önceki gün oynanan ödül oyununda ise ödül, Punta Cana bölgesinde bir gece büyük eğlence ve hamburger menü olduğu açıklandı. Araba ödülünü kaybeden gönüllüler, bu oyuna oldukça iyi asıldı ve bu oyunu kazanarak ödülü almaya hak kazandı.

Survivor Türkiye ile Yunanistan Karşı Karşıya Geliyor

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada Perşembe günü Yunanistan'ın Survivor ekibi ile Türkiye'nin Survivor ekibinden en iyilerin karşı karşıya geleceği açıklandı. Survivor Türkiye takımı ünlüler ve gönüllüler takımının beraber oluşturacağı da alınan bilgiler arasında.

Survivor'da Sona Geliniyor

Survivor 2017'de sona doğru yaklaşılıyor. 6'şar kişi kalan iki takımdan önceki akşam gerçekleşen elemede gönüllüler takımı 5 kişi kaldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.