Survivor 2017 Berna Keklikler Kimdir , Nerelidir , Kaç Yaşındadır?

Survivot Berna Keklikler kimdir?Survivor 2017 Gönüllüler takımında yarışan Berna Keklikler kimdir? İşte Berna Keklikler hakkında bilgi.

Yayınlanma:
Survivor 2017 Berna Keklikler Kimdir , Nerelidir , Kaç Yaşındadır?

Survivor 2017 yarışmasına Göz6 programında sergilediği performans ile katılmayı başaran Berna Keklikler, adından sıkça bahsettiriyor. Peki Survivor 2017 Gönüllüler takımının yarışmacısı Berna Keklikler kimdir? İşte detaylar.

Yüz binlerce izleyici tarafından büyük bir merak ile beklenen ve ekranlara geldiği ilk bölümleri ile reyting rekorları kırdı. Survivor 2017'nin en çok merak edilen isimlerinden biri de Göz6 programında gösterdiği başarı ile Survivor 2017'ye katılma şansı yakalayan Berna Keklikler, yarışmada sergilediği tavır ve davranışlar ile adından sıkça bahsettireceğe benziyor. İşte Berna Keklikler hakkında detaylar.

27 yaşında olan Survivor Gönüllüler takımı yarışmacısı Berna Keklikler, Almanya doğumludur. İstanbul'da bulunan kardeşi ile birlikte yaşamakta olan Berna Keklikler, Almanya'da düzenlenen Miss Turkuaz Germany yarışmasına katıldı. Öte yandan Berna Keklikler eğitimini de ekonomi alanında yaptı.

Tv8 ekranlarının son programı olan Göz6 yarışmasına katılan ve burada sergilediği performans ile adından bahsettiren Berna Keklikler, Fitness, crunch ve yüzme sporları ile yakından ilgilenmektedir. Öte yandan Berna Keklikler, bale, buz pateni, voleybol, yüzme olmak üzere pek çok spor dalı ile de yakından ilgilendiğini ve haftanın hemen hemen her günü mutlaka spor yaptığını söyledi.

Öte yandan Berna Keklikler, Survivor 2017' yarışmasının tanıtım filminde “Yapamaz dediler, şampiyon oldum. Survivor şimdi sıra sende!” sözlerini söyledi.

Son dakika haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.