Survivor 2017 Kim Elendi? Survivor Halk Oylaması Sonucu Adaya Kim Veda Etti?

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor 2017'nin, önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Peki Survivor'da kim elendi.? Hangi isim Survivor adasına veda etti? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Survivor 2017 Kim Elendi? Survivor Halk Oylaması Sonucu Adaya Kim Veda Etti?

Ekranların bir numaralı yarışma programı Survivor'da önceki akşam eleme heyecanı yaşandı.

Son dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde önceki akşam eleme heyecanı yaşandı. İsimlerin yazıldığı ve çıkan sonuçlara göre iki kişinin kaldığı eleme gecesi finalinde adaya veda edecek ismi halk oylaması belirledi. Peki Survivor 2017'de kim elendi ? Halk oylaması sonucu Survivor 2017' ye veda eden isim kim oldu? İşte detaylar.

Önceki gece gerçekleşen oylamada sonucuna göre eleme finaline kalan isimler Erdi Ünver, Denisa, Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı şeklinde açıklandı ve bu isimler oylamaya sunuldu. Halk oylaması sonucu bu isimler arasında yapılan seçimde adaya veda eden isim Denisa olarak açıklandı.

Denisa Kimdir?

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemde adından bahsettiren genç ve güzel yarışmacı, Survivor tanıtım filminde de söylediği sözle dikkatleri üzerine çekmişti. Denisa Gültekin Survivor 2017’nin tanıtım filminde ‘Adana yılan mı var? Ben evde zaten yılan besliyorum’ mesajını vermişti. Öte yandan Gültekin, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla yılanlarla ve evinde bulunan bukalemun ile çektiği fotoğraflar dikkatleri üzerine çekmesi için yetti.

İlhan Mansız-Fatih Hürkan Kavgası

Yayımlanan son bölüm fragmanında ünlüler takımında kavga şoku yaşandı. İlhan Mansız ile Fatih Hürkan, devam eden oyun içinde bir birine girdi. Yumrukların konuştuğu kavgayı iki takım güçlükle ayırabildi. Kavganın ayrıntılarını görmek ve detaylı bilgi sahibi olmak için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.