Survivor 2017'de adaya veda eden isim belli oldu (12 Haziran Survivor kim elendi?)

Survivor'da elenen isim belli oldu. İşte Survivor 2017'ye ve şampiyonluk hayallerine veda eden isim.

Yayınlanma:
Survivor 2017'de adaya veda eden isim belli oldu (12 Haziran Survivor kim elendi?)

Survivor 2017'nin ekranlara gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Finale kısa bir süre kala adaya veda eden isim haberimizin devamında.

Oynanan dokunulmazlık oyununda Ünlülerin kaybetmesi üzerine ada konseyi toplandı. Toplanan ada konseyinde isimler yazıldı ve eleme potasına kalan son iki isim belli oldu. Yazılan isimlere göre Sabriye 3 defa yazılınca eleme potasına kaldı. Sabriye ile birlikte İlhan ile Serhat 1'er kez yazıldı. Dokunulmazlığı kazanan Adem ise son eleme adayı olarak İlhan'ı seçti.

Elemeye Kalan İsimler

Dokunulmazlık oyunlarının ardından yapılan ada konseylerinde Ogeday, Elif, Sabriye ve İlhan Mansız eleme potasına kalan isim oldu. Elemeye kalan isimlerin Survivor kaderi, sms oylamasına göre belli olacak.

Kim Elendi?

Survivor 2017'nin ekranlara gelen son bölümünde sunucu Acun Ilıcalı adaya veda eden ismi açıkladı. Sms sonuçlarını açıklayan Acun Ilıcalı, adaya veda eden ismin ELİF olduğunu açıkladı.

Yarışmacının elenmesi takımda büyük üzüntüye neden oldu.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.