Survivor 2017'de İlhan Mansız-Fatih Hürkan Kavgası (Kavga Neden Çıktı?)

Survivor 2017'ye İlhan Mansız ile Fatih Hürkan arasında çıkan kavga damgasını vurdu. İşte kavganın meydana geldiği an ve kavganın detayları.

Yayınlanma:
Survivor 2017'de İlhan Mansız-Fatih Hürkan Kavgası (Kavga Neden Çıktı?)

Survivot 2017'de kavga şoku yaşandı.

Geçtiğimiz hafta başlayan ve binlerce takipçi tarafından büyük bir merak ve ilgi ile takip edilen Survivor 2017'de yılın en büyük kavgası yaşandı. Acunn.com internet sitesi üzerinden yayınlanan görüntülerde ünlüler takımında İlhan Mansız ile Fatih Hürkan kavga etti.

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir hayran kitlesi tarafından izlenen ve her bir bölümü nefesleri kesen Survivor 2017'de İlhan Mansız-Fatih Hürkan kavgası programa damgasını vurdu. Televizyonda yayınlanmayan Survivor 2017 kavga görüntüler, programın tv'de yayınlanmasının ardından Acun medyanın resmi sitesi üzerinden yayınlandı. Yayınlanan görüntülerde İlhan Mansız ile Fatih Hürkan'ın, yumruklaşarak yere düştükleri görülüyor. Yumruklaşarak yere düşen ikiliyi ayırmak için gönüllüler takımı da koşarak müdahale etti. Ancak çok sinirli oldukları gözlemlenen ikiliyi ayırmak o kadar da kolay olmadı.

Tartışmaların ve söz dalaşlarının çok sık yaşandığı Survivor adasında bazen tansiyon yükselse de bu tür kavgalara ender rastlanırdı. Ancak sinirlerine hakim olamayan ikili, bir anda bir birilerine girdi. Kavganın neden çıktığı ise büyük bir merak konusu.

Oyununu oynayan İlhan Mansız, takımına döndüğü anda, takım arkadaşı Fatih'ten gelen bir söz ile sinirleniyor ikili arsında tartışma başlıyor. Bunu gören Sema hemen araya giriyor ancak Sema'nın çabaları yetersiz kalıyor. Dikkat çeken bir diğer nokta ise kavganın bu kısmında takımlardan kimsenin kavgayı ayırmak için gelmemesi oldu. Kavganın büyümesi ve kilinin bir birine yumrukla girişmesi sonrasında iki takım yarışmacıları kavgayı zorlukla ayırabildi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.