Survivor 21 Haziran elenen isim belli oldu (Survivor büyük finale kimler kaldı?)

Survivor'un büyük finali için geri sayım sona eriyor. İşte Survivor'a veda eden son isim ve büyük finale kalan isimler ile büyük final tarihi.

Yayınlanma:
Survivor 21 Haziran elenen isim belli oldu (Survivor büyük finale kimler kaldı?)

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma progrmaı Survivor'da finalistler belli oldu.

Survivor 2017'de sezonun sonuna gelinirken finale kalan 2 isim belli oldu. 2017'nin Survivor'unun belli olacağı final öncesinde son elenen isim de belli oldu. Elenen isim Serhat Akın oldu.

Uzun bir maratonun ardından yarı finale kalmayı başaran Serhat Akın, Ogeday Girişken ve Adem Kılıççı yarı finalde sms oylamasında final için ter döktü. Canlı olarak bu akşam Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor'da sunucu Acun Ilıcalı, art arda anonslarla oylamanın sona ereceğini söyledi. Bu uyarıların ardından geri sayım sona erdi ve oylama sona erdi.

Oylama işleminin sona ermesinin ardından Acun Ilıcalı yarışmaya veda eden ismi açıkladı.

Finale Kimler Kaldı

Acun Ilıcalı tarafından yapılan açıklamada Survivor 2017'de büyük finale Adem ve Ogeday kaldı.

20 Haziran'da Kim Elendi?

Önceki akşam oynanan oyunların ardından Adem ve Sema yarı finale yükselmek için sms oylamasına kalmıştı. Sms'e kalan isimlerden Adem Sema'dan daha fazla oy alarak yarı finale adını yazdırmayı başarmıştı. Buna göre yarı finale kalan isimler Serhat Akın, Ogeday Girişken ve Adem Kılıççı oldu.

Final Ne Zaman?

Binlerce takipçinin büyük bir merakla beklediği Survivor 2017 büyük finali ise 22 Haziran Perşembe akşamı ekranlara gelecek. Yayınlanacak son Survivor bölümü ile 2017 Survivor yarışmasının şampiyonu belli olacak.

Son dakika haberlerinden, kültür sanat haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.