Survivor 21 Mart kim elendi? Surviror ünlülerde adaya kim veda etti?

Survivor 2017'de elenen isim belli oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülerde adaya veda dden isim açıklandı. İşte Survivor'a veda eden isim.

Yayınlanma:
Survivor 21 Mart kim elendi? Surviror ünlülerde adaya kim veda etti?

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor'da önceki akşam eleme heyecanı yaşandı.

Son oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımında önceki akşam ada konseyi toplandı ve eleme heyecanı yaşandı. İsimlerin yazıldığı ve çıkan sonuçlara göre dört kişinin kaldığı eleme gecesi finalinde ünlüler takımından adaya veda edecek ismi halk oylaması belirledi. Peki Survivor 2017'de kim elendi ? Halk oylaması sonucu Survivor 2017 ünlüler takımımda adaya ve hayallerine veda eden isim kim oldu? İşte detaylar.

Önceki gece gerçekleşen oylamada sonucuna göre eleme finaline kalan isimler Şahika, Sedat, Furkan ve Pınar şeklinde açıklandı ve bu isimler oylamaya sunuldu. Halk oylaması sonucu bu isimler arasında yapılan seçimde adaya veda eden isim Çılgın Sedat olarak açıklandı.

Öte gandan Erkeklerde Volkan haftanın en başarılı yarışmacısı seçilirken 2. isim ise Serhat oldu. Kadınlarda haftanın en başarılı ismi Tuğçe, 2.'si ise Elif seçildi.

ÇILGIN SEDAT KİMDİR?

1 Kasım 1973 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Sedat Kapurtu aslen Sivaslıdır. Sanat camiasında renkli kişiliği ve müzikte olan başarısı ile ön plana çıkan Sedat Kapartu’nun kardeşi olan Vedat Kapartu, profesyonel olarak kalecilik yapmaktadır.

4 yıl boyunca Kadıköy Halk Eğitim Merkezinde eğitim alan Sedat Kapartu, buradaki eğitimini tamamladıktan sonra bir süre Şan dersleri de aldı. Henüz 17 yaşındayken hocasından cümbüş alan Sedat, Tar da çalabilmektedir. Ancak hocasının kısa bir süre sonra vefat etmesi ile hocanın çocukları, cümbüşü, babalarından kalan yadigar diyerek Sedat Kapartu’dan almışlardır. Bu olaydan sonra cümbüşe küsen Sedat Kapartu, bateri, klavye, davul, kanun ve bağlama çalabilmektedir.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.