Survivor Gönüllüler Takımından Denisa Gültekin Kimdir?

Survivor 2017 Gönüllüler takımında mücadele eden Denisa Gültekin kimdir? Denisa Gültekin Survivor tanıtım filminde hangi sözleri söylemişti? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Survivor Gönüllüler Takımından Denisa Gültekin Kimdir?

Tv8 ekranlarının merakla beklenen yarışma programı Survivor 2017 için start verildi.

Survivor'un başlaması ile birlikte internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri de Survivor'a katılan ünlü ve gönüllü isimlerin geçmişleri oldu. Survivor yarışmacılarından en çok aranan isimlerden biri de Denisa Gültekin oldu. Bikini Fitness alanında Türkiye'yi temsil eden ve Gönüllüler takımında sakin duruşu ile dikkatleri üzerine çeken Denisa Gültekin oldu.

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla gündemde adından bahsettiren genç ve güzel yarışmacı, Survivor tanıtım filminde de söylediği sözle dikkatleri üzerine çekmişti. Denisa Gültekin Survivor 2017'nin tanıtım filminde 'Adana yılan mı var? Ben evde zaten yılan besliyorum' mesajını vermişti. Öte yandan Gültekin, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımlarla yılanlarla ve evinde bulunan bukalemun ile çektiği fotoğraflar dikkatleri üzerine çekmesi için yetti.

Survivor 2017'ye katılımının ardından sosyal medya üzerinde takipçileri her geçen gün artan Denisa Gültekin, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda "Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.” sözlerini söyledi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.