Survivor Ünlülerde Şok Üstüne Şok!! (Survivor'da Kim Elenecek , Survivor SMS Sonuçları)

Her bölümü büyük bir beğeni ile izlenen Survivor'un bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde ünlüler takımından adaya veda edecek isim belli olacak. Peki eleme potasına kimler kaldı? Survivor'da kimler elenecek? İşte son adada durum.

Yayınlanma:
Survivor Ünlülerde Şok Üstüne Şok!! (Survivor'da Kim Elenecek , Survivor SMS Sonuçları)

Yayınlandığı her bölümü ile reyting rekorları kıran Survivor 2017'nin ekranlara gelen son bölümlerinde flaş gelişmeler yaşandı.

Başlamasından bu yana ünlülerin üstünlüğü ile giden yarışma son günlerde gönüllülerin hırsı ile iyice kızıştı. 18 ve 19 Şubat tarihlerinde yayınlanan Survivor'da dokunulmazlık oyunları oynandı. İlk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybedince kendilerini ada konseyinde buldular. Burada eleme potasına isim veren ünlülerde, potaya gönderilen ilk isim Sabriye Şengül oldu. Oylama sonucu adı en çok çıkan isim olan Sabriye, eleme potasına kalırken, eleem potasına giden ikinci ismi de bireysel dokunulmazlık oyununu kazana isme gitti. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Adem Kılıççı, Çılgın Sedat ismini verdi.

Dokunulmazlık şokunu henüz atlatamayan ünlüler takımına ikinci şokta geldi ve 19 Şubat günü oynanan oyun dokunulmazlık oyununu da kaybettiler. Oyunu kaybeden ünlüler takımı, kendilerini yine ada konseyinde buldu. Konseyde yine isim belirlemek için oylama yapan ünlüler takımında eleme potasına giden ilk isim, oy kararı sonrasında Berna Öztürk oldu. Eleme potasına gidecek ikinci ismi ise bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Furkan belirledi.

Furkan Kızılay, yaptığı açıklamasında kararını performansa göre vereceğini belirtirken bu ismin Şahika Ercümen olduğunu açıkladı.

Tüm bu gelişmeler sonrasında Survivor'un yeni bölümü merakla bekleniyor. Adaya veda edecek ismin belirleneceği Survivor 2017 yeni bölümü bu akşam saat 20.00'dan itibare Tv8 ekranlarında yayınlanacak.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takitpe kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.