Survivor'da 20 Haziran elenen isim belli oldu (Peki Survivor büyük final ne zaman?)

Survivor'da adaya veda eden son isim belli oldu. İşte Survivor'da oynanan son oyunun sonucu ve bu oyun sonucunda elenen isim ile Survivor büyük finali hakkında detaylar.

Yayınlanma:
Survivor'da 20 Haziran elenen isim belli oldu (Peki Survivor büyük final ne zaman?)

Survivor finaline kısa bir süre kala adaya veda eden son isim belli oldu.

Ekranlara geldiği ilk günden bu yana büyük bir heyecan ve ilgi ila takip edilen Survivor'da adaya son olarak veda eden isim belli oldu.

Önceki gün İlhan ile Ogeday arasında gerçekleşen sms oylaması sonucu İlhan Mansız, Survivor'a veda eden isim olmuştu. Kalan 4 isim ise Kıbrıs'ta oynanacak büyük finale hazırlanmaya başlamıştı.

Yarı Final Heyecanı

Adana kalan 4 isim, yarı finale kalma adına bu akşam ekranlara gelen son bölümde büyük bir efor sarf etti. Yarı finale kalarak yarışmadaki şansını yükseltmek isteyen adaylar, oynanan yarışmalarda kendilerini oldukça zorladı. Oynanan oyunların ilkini Serhat Akın kazanırken Serhat, yarı final biletini cebine koydu. Daha sonra ise Ogeday Girişken, yarışmadan galip ayrıldı ve yarı finali garantileyen 2. isim oldu. Kalan yarışmacılardan Adem ve Sema isimlerinden kimin yarı finale çıkacağı ise sms oylamasına kaldı. Sms oylaması sonuçları da çok geçmeden açıklandı ve yarı finale kalan 3. ismin Adem olduğu söylendi.

Buna göre Adem Kılıççı Survivor'da yarı finale kalan 3. isim olurken Sema ada veda etti.

Survivor Büyük Final Ne Zaman?

Survivor 2017'nin kazananı 22 Haziran akşamı ekranlara gelecek son bölümde belli olacak. Perşembe günü ekranlara gelecek ve Kıbrıs'ta oynanacak büyük final sonucu Survivor'un şampiyonu belli olacak.

Gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.