Tarsus'ta otomobil ile TIR çarpıştı: Feci kazada 3 kişi öldü, 3 yaralı

Mersin'in Tarsus İlçesinde meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Tarsus'ta otomobil ile TIR çarpıştı: Feci kazada 3 kişi öldü, 3 yaralı

Son dakika haberi Mersin'in Tarsus İlçesinden geldi. Alınan bilgilere göre Tarsus'ta otoyolda bir otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu feci bir kaza meydana geldi. Kaza sonucu 3 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Kaza bugün öğle saatlerinde otoyolun Karakütük mevkisinde meydana geldi. Pozantı yönünden Tarsus yönüne gitmekte olan Suat Ataman yönetimindeki 38 NP 007 plakalı otomobil, aşırı yağış nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu kontrolden çıkarak aynı istikamette gitmekte olan TIR'a arkadan çarptı. İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Suat Ataman ile beraberindeki eşi Derya Ataman çocukları Gülten Ataman kaza yerinde yaşamlarını yitirirken; İsmail Ataman, Enes Baran ve Servan Ataman ise yaralandı. Yaralılar ambulansla Tarsus'taki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından yapılan kontrolde otomobilin hız kadranının 120'de takılı olduğu belirtildi.

Kazanın meydana geldiği noktada ise jandarma ve trafik ekipleri önlem alırken trafik akışı tek şeritten kontrollü şekilde sağlandı.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Mersin

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.