Taşeron işçiler kadro için iftarda topluca dua etti

Mersin'de çok sayıda taşeron işçi, iftarda bir araya gelerek kadro duası yaptı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Taşeron işçiler kadro için iftarda topluca dua etti

Mersin'de Karayolları 5.Bölge Müdürlüğü bünyesinde taşeron olarak çalışmakta olan bir grup işçi ve aile fertleri yer sofrasında kadro duası yaptı.

Atatürk Parkı'nda bir araya gelen taşeron işçiler 'Söz verdiniz tüm taşerona kadro' yazılı yelekler giydi. Açılan yer sofrasında aileleriyle birlikte iftar saatini bekleyen taşeron işçiler, kadro ve ücret taleplerinin yer aldığı dua etti. İftarlarını karpuz, peynir, domates, salatalık gibi yiyecek ve içecekle açan taşeron işçiler daha sonra toplu olarak akşam namazı kıldı. Taşeron işçilerden Ramazan Cidde, Tüm taşeron işçilerine kadro talebimizi iletmek ve birlik beraberliğimizi daha da pekiştirmek amacıyla yer sofrasında buluştuk. Ramazan'ın birlik, beraberlik ve bereketliliğine uygun bir atmosferde gerçekleştirdiğimiz iftarda yarınlarımız için taşerona hayır, kadroya evet diyoruz dedi.

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler için lütfen tıklayın

Taşerona kadro haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.