Taşeron İşçileri Oyalayan Müezzinoğlu Kabine Dışı Kaldı: Jülide Sarıeroğlu'ndan Taşeron Kadro Açıklaması Bekleniyor

Mehmet Müezzinoğlu kabine dışı kaldı. Müezzinoğlu'nun yerine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına Jülide Sarıeroğlu atandı. Peki taşerona kadro konusu sekteye uğrar mı? Zaten yavaş devam eden kadro görüşmelerinde yeni dönem nasıl olacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Taşeron İşçileri Oyalayan Müezzinoğlu Kabine Dışı Kaldı: Jülide Sarıeroğlu'ndan Taşeron Kadro Açıklaması Bekleniyor

Beklenen kabine değişikliği gerçekleşti. Kabine değişikliğini açıklayan Başbakan Binali Yıldırım, yapılan değişiklikleri kamuoyuna duyurdu. Yapılan kabine değişikliği ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu kabine listesinden çıkarıldı. Müezzinoğlu'nun yerine ise Jülide Sarıeroğlu getirildi.

Kabine değişikliğinin konuşulduğu geçtiğimiz aylarda da kaleme aldığımız yazımızda taşeron işçileri kadro için oyalayan ve yaptığı açıklamalar ile taşeron işçilerin büyük tepkilerini alan Bakan Müezzinoğlu'nun değişmesi gerektiğini belirtmiştik.

Bakan Müezzinoğlu'nun göreve gelmesinden bu yana taşerona kadro konusunda bir ilerleme kaydedilmedi. Taşeron işçileri uzun süredir oyalayan Bakan Müezzinoğlu'nun değişmesi taşeron işçiler tarafından olumlu karşılanırken Bakanlığa getirilen Jülide Sarıeroğlu'nun taşerona kadro konusunda nasıl bir yol izleyeceği büyük merak konusu oldu.

Bakanın Değişmesi Taşerona Kadro Sürecini Etkiler mi?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının değişmesi ile taşeron işçiler, kadro çalışmalarının aksayıp aksamayacağı konusunu merak etmeye başladı. 1.5 yıldan fazladır devam eden kadro çalışmalarının aksamaması gerektiğini isteyen taşeron işçiler artık kadronun verilmesini istiyor.

Taşerona kadro çalışmalarının, Bakanın değişmesi ile aksamaması gerekmektedir. Zaten kaplumbağa hızında devam eden çalışmaların aksamaması aksine daha da hızlandırılması gerekmektir.

Taşeron İşçilerin Mehmet Müezzinoğlu Yorumu

Taşeron işçilere, kadro konusunda işçileri oyalayan Bakan Müezzinoğlu'nun olası kabine değişikliğinde değişmesini istiyor musunuz? şeklinde soru yöneltmiştik. Taşeron işçilerden aldığımız cevaplar doğrultusunda taşeron işçilerin büyük bölümün Müezzinoğlu'nun gitmesinden yana olduğu görüldü. Nitekim beklenen de oldu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Yıldırım, Mehmet Müezzinoğlu'nu kabine dışı bıraktı.

İligli haberimize Gitmek İçin Fotoğrafı Tıklayın

Taşerona kadro konusunda son gelişmeler için lütfen tıklayın

Taşerona kadro haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber’i sosyal ağlardan takip edebilirsiniz.

Facebook Sayfası için TIKLAYINFacebook Grubu için TIKLAYIN

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.