Tekstil İşçisi Kendisinden Ayrılan AİBÜ Öğrencisi Berfin Yıldız'ı Öldürdü

Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğrencisi Berfin Yıldız, ayrıldığı erkek arkadaşı tarafından başından vurularak öldürüldü. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Tekstil İşçisi Kendisinden Ayrılan AİBÜ Öğrencisi Berfin Yıldız'ı Öldürdü

Bolu'da bir tekstil işçisi, kaçırmak istediği 18 yaşındaki üniversiteli Berfin Yıldız'ı bu sabah öldürdü.

İstanbul'da bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan 18 yaşındaki Cihat Keçi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Gerede Meslek Yüksekokulu Tasarım Bölümü 2. sınıfında okumakta olan Berfin Yıldız ile iddiaya göre bir süre arkadaşlık yaptı. Bir süre arkadaşlık yapan çiftin kıskançlık yüzünden bir süre önce araları açıldı.

Üniversite öğrencisi Berfin Yıldız, iddiaya göre telefonda tartıştığı tekstil işçisi ile ilişkisini bitirdiğini söyleyince deliye dönen Cihat Keçi, sabaha karşı otomobille Gerede'ye geldi. Berfin Yıldız'ı 3 kız arkadaşıyla kaldığı evde bulamayan Cihat Keçi, üniversiteden arkadaşı Aziz B.'nin Dayıoğlu Mahallesi Kültür Sokak'taki evinde olduğu bilgisini aldı.

Evden Silah Zoruyla Çıkardı

Bugün saat 06.30 sularında Aziz B.'nin evine gelen Cihat Keçi, Berfin Yıldız'ı silah zoruyla kaçırmaya kalkıştı. Buna karşı çıkan Aziz B.'ye ateş eden Keçi onu yaraladı. Daha sonra Berfin'i silah tehdidiyle dışarı çıkaran Keçi, Aziz B.'nin üzerine kapıyı kilitledi.

Berfin Yıldız'ı evden zorla çıkaran Cihat Keçi, karanlıkta sürükleyerek götürdüğü karla kaplı arazide başına ateş ederek öldürdü. Cinayette kullandığı tabancayı 200 metre uzaklığa atan Cihat Keçi, polisi arayarak cinayet işlediğini söyledi. Gelen polis ekipleri Cihat Keçi'yi gözaltına aldı.

Yaralanan Aziz B., Gerede Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken Berfin Yıldız'ın cesedi de olay yerinde yapılan incelemeden sonra aynı hastanenin morguna götürüldü.

Geçtiğimiz Ay da Cinayet Olmuştu

AİBÜ Gerede Meslek Yüksekokulu Kimya Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Dilay Gül de geçen yıl 13 Ekim'de, akşam okul çıkışı yurda giderken arkadaşlık teklifini reddettiği sınıf arkadaşı Uğur Aydemir tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü.

Emniyetten Açıklama

Bolu Emniyet Müdürlüğü, Gerede'de Berfin Yıldız'ın öldürülmesiyle ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Cihat K., Gerede İlçesi'nde arkadaşlık yaptığı şahıs ile tanımadığı Aziz B. isimli şahsı birlikte görmesi üzerine, Aziz B. isimli şahsı 1 el ateş ederek yaraladıktan sonra, Berfin Y. isimli şahıs ile birlikte Dayıoğlu Mahallesi, Duygu Sokak üzerinde bulunan boş araziye gelen şüpheli Cihat K., burada maktule Berfin Y.'ye 1 el ateş ederek olay yerinden ayrılarak çevreden yardım istemiş ise de müdürlüğümüz görevlilerince göz altına alınmıştır. Konu ile ilgili olarak Aziz B.'nin tedavisi yaptırıldıktan sonra işlemler için İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne intikal ettirilmiş olup, şüpheli Cihat K. ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda tahkikata başlanılmıştır."

5haber.com  | Bolu

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.