TEOG 26-27 Nisan sınav soru ve cevapları EBA'da yayımlandı

MEB'den bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan son dakika açıklamasında TEOG sınav soru ve cevaplarının açıklandığı duyuruldu. İşte yapılan açıklama ve sınav soru ve cevapları.

Yayınlanma:
TEOG 26-27 Nisan sınav soru ve cevapları EBA'da yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan son dakika açıklamasında 26-27 Nisan tarihlerinde yapılan TEOG sınavlarına ait soru ve cevaplar yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı EBA resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan son dakika açıklamasında 26-27 Nisan tarihinde yapılan ve milyonlarca ortaokul son öğrencisinin katılı ile düzenlenen TEOG sınavının soru ve cevapları erişime açıldı.

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Kapsamında düzenlenen sınavların soru ve cevaplarına ulaşmak için lütfen tıklayın

TEOG Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 26-27 Nisan ve 20-21 Mayıs tarihlerinde yapılan TEOG sınav sonuçları Haziran ayı içinde açıklanacaktır. Sınav sonucu açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için 5haber’i takipte kalın.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, eğitim haberlerinden, sıcak gelişmelerden, kamu haberlerinden, yerel haberlerden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.