THY 20 Aralık'ta Yeni Seferlere Gidiş-Dönüş 699 Dolardan Başlıyor

Türk Hava Yolları, yeni belirlediği güzergahlara 20 Aralık tarihinden itibaren seferler başlayacak. İşte belirlenen yeni güzergahlar ve kampanya bilet fiyatları.

Yayınlanma:
THY 20 Aralık'ta Yeni Seferlere Gidiş-Dönüş 699 Dolardan Başlıyor

Türkiye'nin ve dünyanın öncü hava yolu kuruluşu olan Türk Hava Yolları, Amerika Kıt'asında yeni uçuş noktaları belirledi.

Uçuşta kalite ve güvenin adresi Türk Hava Yolları, belirlediği yeni uçuş noktaları ile müşterilerine daha iyi bir hizmet sunmak için çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda Amerika Kıt'asında belirlenen yeni uçuş noktalarına ilk uçuş seferleri 20 Aralık 2016 tarihinde başlıyor. Bu tarihten itibaren Küba, Havana ve Caracas'a gitmek isteyen yolcular aktarma yerine Türk Hava Yollarını kullanarak direk uçuş sağlayabilecek.

20 Aralık tarihinde başlayacak olan seferler, haftanın üç günü karşılıklı olarak gerçekleştirilecek olup, bilet fiyatları da açılışa özel kampanyalı olacaktır. THY tarafından yapılan son dakika açıklamasında yeni belirlenen güzergahlara uçuşlar, ekonomi sınıfı ve tüm vergiler ve harçlar dahil olmak üzere gidiş dönüş 699 dolar olarak belirlendi.

Uçuşlar, 20 Aralık 2016 tarihinden itibaren haftada üç kez karşılıklı olarak yapılacak. Airbus A330-200 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek uçuşlarda uçaklar, İstanbul’dan Salı, Perşembe ve Pazar günü saat 02.10’da kalkış yapacak ve saat 08.00’de Havana’ya inecek.

Türk Hava Yollarının uçağı buradan saat 10.00’da Venezüella’da Caracas’a uçacak. THY uçağı saat 14.00’te Caracas’a inecek. Dönüşte ise aynı uçak saat 15.30’te Caracas’tan havalanıp ertesi gün saat 10.15’e Atatürk Havalimanı’na ulaşmış olacak.

THY, getirdiği bu yenilikle müşterilerine daha avantajlı ve kaliteli bir uçuş sunmayı hedefliyor.

Gündem haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.