Tokat ve Antalya'da Trafik Kazası: 2 Ölü 5 Yaralı

Tokat ve Antalya'da meydana gelen kazalardan Tokat'ta 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi yaralandı. Antalya'daki kazada ise 2 kişi hafif şekilde yaralandı. İşte kazaların detayları ve hayatını kaybedenlerin isimleri.

Yayınlanma:
Tokat ve Antalya'da Trafik Kazası: 2 Ölü 5 Yaralı

Tokat'ta bir iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybetti.

Zile'de, bir otomobil ile hafif ticari araç kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde Tokat'ın Zile-Çekerek karayolunun 15 'inci kilometresinde bulunan Karayün mevkisinde meydana gelen trafik kazasında, Zile'den Çekerek yönüne giden ve Zübeyi Işık yönetiminde olduğu açıklanan 60 BF 306 plakalı otomobil, hatalı sollama yapınca karşı yönden gelen ve Ramazan Özdemir yönetiminde olduğu belirlenen 42 TH 567 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışma sonucu meydana gelen trafik kazasında, sürücüler Işık ve Özdemir ile 38 yaşındaki Ömür Bahçeci, Bekir Işık ve 68 yaşındaki Nirase Işık yaralandı.

Çevrede bulunan araç sürücülerinin olayı sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye gelen ambulanslarla yaralılar Zile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Zile Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan Ömür Bahçeci ile Nirase Işık, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Antalya'da Kaza

Antalya'nın Kemer İlçesi'nde bariyerlere çarpan otomobildeki 2 kişi kazayı hafif sıyrıklarla kazayı atlattı.

Bugün saat 17.00 sularında Kemer'e bağlı Tekirova Mahallesi D-400 karayolunda meydana gelen trafik kazasında, 43 yaşındaki Coşkun Keçebaş idaresindeki 07 FST 41 plakalı otomobil, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Yol kenarındaki bariyerlere çarparak durabilen araçta maddi hasar oluştu. Sürücü Coşkun Keçebaş ile aynı araçta bulunan 48 yaşındaki Hasan Eryılmaz kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine gelen sağlık ekipleri Keçebaş ve Eryılmaz'ı tedbir amacıyla Kemer Devlet Hastanesi'ne götürdü.

5haber.com  | Tokat

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.