Ton sür ton nedir? Ton sür ton kombini nasıl yapılır, rengin hangi tonları kullanılır?

Ton sür ton nedir? Ton sür ton modası nasıl olur? Ton süür ton şeklinde oluşturulacak kombin nasıl oluşturulur? İşte yeni tren ton sür ton hakkında detaylar.

Yayınlanma:
Ton sür ton nedir? Ton sür ton kombini nasıl yapılır, rengin hangi tonları kullanılır?

Sn dönemlerde podyumlarda sıkça rastladığımız ve adından çokça bahsettiren ton sür ton adlı giyim şekli, oldukça moda. Peki ton sür ton nedir? Ton sür ton ne anlama gelmektedir?

Moda sözlüğünde bulunan ton sür ton adlı terim, son günlerde moda dünyasında konuşulmaya başlandı. Podyumlarda da sık sık karşımıza çıkan, göze hoş gelen giyim tarzını bilmeyenler merak ediyor. Ton sür ton, Kkmer, çanta, kıyafet ve ayakkabıda bir bütün olarak uygulanmaktadır. Tek bir rengin farklı tonlarının kombin üzerinde kullanılmasını ifade eden ton sür ton, renklerin ve modanın sınır tanımadığı bu dönemlerde, kullanımı kendi içinde ustalık isteyen bir giyim tarzı olarak kendine yer bulmuştur. Ton sür tonda oluşturacağınız kombinde aynı rengin farklı bir düzen oluşturabilir,  hazırladığınız bu kombini bir bütün olarak ahenk içinde üzerinize yansıtmalısınız.

Son dönemlerin sık kullanılan bu moda trendi, aynı rengin aynı tonunu kullanacağınız her üründe kullanmak deil, her rengin farklı tonlarının bir birine uyum içinde ahenkle kullanmakla yakalanır. Bu şekilde yakalanan muhteşem ahenk ton sür ton olarak adlandırılır.

Ton Sür Ton Örneği

Öte yandan bu konuda örnek göstermek gerekirse bir giyim kombininde mavi rengi kullanacaksanız, kemer, çanta ve ayakkabı renginizin de mavinin aynı tonu olmaması gerekir. Bu kombininizi tamamlamak için diğer seçeneklerde başka tonlar denemelisiniz. Bu şekilde alacağınız sonuç, uyacağınız moda ton sür ton modası olacak.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.