Trabzonspor'un Anlaştığı Martin Caceres Kimdir? (Sevilla , Barcelona ve Juventus Kariyeri)

Trabzonspor'un, Juventus'un başarılı defans oyuncusu Martin Caceres ile anlaştığı iddia edildi. Peki Martin Caceres kimdir? İşte Martin Caceres hakkında detaylı bilgi.

Yayınlanma:
Trabzonspor'un Anlaştığı Martin Caceres Kimdir? (Sevilla , Barcelona ve Juventus Kariyeri)

Devre arası transfer döneminin bitimine doğru yaklaşılırken Trabzonspor'dan bir son dakika transferi geldi.

Alınan bilgide Trabzonspor'un Juventus'ta forma giyen Martin Caceres ile anlaştığı belirtildi. Sabah Gazetesinde yer alan son dakika bilgisine göre oyuncu ile 2,5 yıllık sözleşme imzalanacak.

Martin Caceres Kimdir?

7 Nisan 1987 doğumlu olan Jose Martin Caceres Silva, Uruguaylı ve Uruguay milli takımında forma giymektedir. 1.82 boyundaki başarılı defans oyuncusu şu anda Juventus kulübünde forma giymektedir.

Futbola Uruguay'da başlangıç yapan Caceres, 2005 yılında Defensor takımında forma giymeye başladı. Genç yaşına rağmen hızlı bir yükselişe geçen Caceres kısa bir zaman içinde a takımın vazgeçilmez oyuncularından oldu. A takımla sahaya çıktığı 26 karşılaşmada 4 gol atma başarısı gösteren Martin Caceres, 2007 yılında Villareal'e transfer oldu. İlk kez Avrupaya ayak basan Caceres, 2008 yılında Huelva'ya kiralandı. Huelva forması ile Villareal'e gol atma başarısı gösteren Caceres, başarısını devam ettirmesi üzerine İspanya'da adından bahsettirmeyi başardı.

2008 yılında İspanyol Devi Barcelona'ya transfer olan Caceres, burada fazla forma giyme şansı yakalayamadı. Bir yıl içerisinde 13 maçta forma giyen Cacers gol atamadı. Daha sonra ise Sevilla'ya kiralık olarak gönderilen oyuncuyu Sevilla ikinci yılında satın aldı ve burada iki sezon forma giyen oyuncu 39 maçta 2 gol kaydetti. Buradan da ilk yılını kiralık olmak üzere Juventus'a gönderilen Caceres 37 maçta forma giydi ve 3 gol attı.

Uruguay milli takımında ise 54 maçta forma giyen Caceres 1 gol attı.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.