TÜPRAŞ İzmit Petrol Rafinerisinde İstihdam Etmek Üzere Lise Mezunu Personel Alıyor

TÜPRAŞ tarafından açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı ile başlatılan istihdam seferberliğine destek verileceği ve bu kapsamda personel alımı yapılacağı belirtildi. İşte alınacak personellerde aranan şartlar ve ilgili personel alımına başvuru detayları.

Yayınlanma:
TÜPRAŞ İzmit Petrol Rafinerisinde İstihdam Etmek Üzere Lise Mezunu Personel Alıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve Türkiye'nin dört bir yanından destek verilen istihdam seferberliğinde TÜPRAŞ'da sessiz kalmadı ve personel alımı yapacağını açıkladı.

Kocaeli'de bulunan ve bölgenin öncü firmalarından olan TÜPRAŞ, istihdam seferberliği kapsamında İzmit rafinerisinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Alınacak olan personellerde aranan eğitim şartı aşağıda verilmiştir.

İStihdam Edilecek Personellerde Aranan Eğitim Şartı

Anadolu Meslek Lisesi, Meslek Yüksek Okulları, Endüstri Meslek Lisesi, Anadolu Teknik Liseleri ve Çok Programlı Liselerin Elektrik, Elektrik-Elektronik, Haberleşme, Elektronik, Endüstriyel Elektronik, Endüstriyel Haberleşme, Endüstriyel Otomasyon, Endüstriyel Mekanik, Deniz ve Liman İşletme, Hidrolik ve Pnomatik, Gemi Makineleri, İş Sağlığı ve İş Güvenliği, İtfaiye ve Yangın Güvenliği, Kimya Teknolojisi, Kimya Laboratuvar, Makine Yağları ve Yağlama Teknolojisi, Makine, Makine Ressamlığı, Çevre Kirlenmesi ve Kontrolü, Mekatronik ve Metal İşleri, Metalurji, Metal Teknolojisi, Motor, Petro Kimya, Malzeme, PEtrol Sondajı ve Üretimi, Rafineri ve Petro Kimya, Termik Santral Makineleri, Telekomünikasyon, Termik Santral Makineleri, Termik Santrallerde Enerji Üretimi, Torna Tesfiye, Tesfiye, Kimya Proses, Enerji, Elektrik Enerjisi Üretimi-İletim ve Dağıtım Kontrol Sistemleri, İnşaat, İnşaat Teknolojisi, Yangınla Mücadele, Kaynak, Kaynak Teknolojisi mezunları alınacak.

Başvuru Şartları

İşe alınacak olan adaylar, 1989 ve sonrası doğulu olmak zorunda ve üçlü vardiyada çalışabileck durumda olması gerekmektedir. Erkek adaylar için askerlik eğitimini tamamlamış şartı aranırken, ağır ve tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık durumunun olmaması gerekmektedir. Alınacak personellerin Kocaeli, Körfez, İzmit ve Derince bölgelerinde ikamet edebilecek ve tercihen MS Office programlarına hakim ve ingilizce bilmeleri şartları aranacaktır.

Başvurular 12 Mart günü saat 23.59'da sona erecektir. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, aşağıda bulunan bağlantı adresini ziyaret edebilirler.

" https://basvuru.tupras.com.tr/maviyaka/(S(3wuc5yky5etreegb0zv1rhzc))/login.aspx "

5haber.com  | Kocaeli

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.