Türkiye Finlandiya Maçı Tv8'de Canlı (Tv 8 Şifreli mi Olacak?)-İlk 11 Belli Oldu

Dünya Kupası Elemelerinde Türkiye kritik maça çıkıyor. Finlandiya engelini aşması durumunda dünya kupası elemelerinde şansımız artacak. Peki Türkiye Finlandiya maçı saat kaçta başlayacak? Türkiye Finlandiya şifreli mi, yoksa şifresiz mi yayınlanacak? Türkiye ile Finlandiya arasında oynanan karşılaşmalarda hangi takım üstün? İşte Türkiye Finlandiya maçı ile ilgili son dakika bilgileri.

Yayınlanma:
Türkiye Finlandiya Maçı Tv8'de Canlı (Tv 8 Şifreli mi Olacak?)-İlk 11 Belli Oldu

A Milli futbol takımımız FIFA Dünya Kupası grup karşılaşmasında Antalya'da karşılaşacağı Finlandiya maçı için geri sayım başladı. Türkiye için dünya kupası elemelerinde kritik bir viraj konumunda olan Finlandiya karşılaşması Antalya'da oynanacak. Peki Türkiye Finlandiya karşılaşması saat kaçta başlayacak? İşte Türkiye ile Finlandiya arasında oynanacak olan karşılaşmaya ait son dakika bilgileri.

Hakem İspanyol

Türkiye-Finlandiya karşılaşmasına atanan hakem ise İspanya Futbol Federasyonu'ndan Jesus Gil Manzano. Yardımcı hakemler ise Roberto Alonso Fernandez ve Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Carlos Del Cerro Grande olacak

Finlandiya Üstün

Türkiye ile Finlandiya arasında daha önce oynanan 14 karşılaşmada misafir Finlandiya'nın 6, Türkiye'nin ise 4 galibiyeti bulunuyor. İki takımın kaydettiği gol sayısı ise eşit.

İlk 11'imiz Belli Oldu

2018 Dünya Kupası Elemeleri grup maçında bu akşam A Milli Takım, Finlandiya ile kritik bir karşılaşmaya çıkacak. Antalya Stadında saat 20.00’da başlayacak olan maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jesus Gil Manzano yönetecek. Türkiye, Finlandiya karşısında şu 11 ile sahaya çıkacak:

Volkan, Gökhan, Ömer, Mehmet Topal, İsmail, Selçuk, Olcay, Yunus Mallı, Volkan Şen, Arda Turan, Cenk Tosun

Maç Saat Kaçta?

Türkiye ile Finlandiya arsında oynanacak olan kritik karşılaşma 24 Mart Cuma günü saat 20.00'da başlayacak. Antalya'da oynanacak olan karşılaşma Tv8 ekranlarında yayınlanacak olup, karşılaşma şifresiz olarak izleyici ile buluşacak.

Tv8 Canlı İzle

Tv8 ekranlarında saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşmayı canlı olarak izlemek için aşağıda yer alan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

https://www.tv8.com.tr/canli-yayin

Milli Takımın Kadrosu

Kaleci

Harun Tekin (Bursasor), Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Başakşehir)

Defans

Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Güray Vural (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)

Orta Saha

Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği) , Arda Turan (Barcelona), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (Başakşehir), Olcay Şahan (Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe)

Forvet

Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Yunus Mallı (Wolfsburg)

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.