Türkiye-Kosova Maçı HD Kalite ile TV8 Ekranlarında

Bugün oynanacak olan Türkiye Kosova karşılaşmasını haberimizde bulunan bağlantı aracılığıyla canlı olarak takip edebilirsiniz.

Yayınlanma:
Türkiye-Kosova Maçı HD Kalite ile TV8 Ekranlarında

Bu akşam oynanacak olan Türkiye Kosova karşılaşması için, üst düzey güvenlik önlemleri alındı. 

A Milli futbol takımımızın, dünya kupası elemeleri grup maçları kapsamında Antalya'da oynanacak olan maç için üst düzey güvenlik önlemleri alınmış durumda. Antalya polisi, maçın oynanacağı Antalya Stadyumu'nda çevresinde tabiri caizse izinsiz kuş uçurmuyor. Peki karşılaşma hangi kanaldan yayınlanacak , saat kaçta başlayacak? İşte Türkiye Kosova maçının yayın bilgileri.

Türkiye A Milli Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri I Grubu'ndaki 4'üncü maçında bugün Kosova ile karşılaşacak olan Türkiye'nin saat 20.00'da başlayacak maçı için Antalya polisi stat çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı. Stat çevresinde üst düzey güvenlik tedbiri alan polis, stadı çevreleyen cadde ile sokakları bariyerlerle kapattı. Maç tedbirleri kapsamında stat çevresindeki 8'inci Cadde, 2'nci Cadde Dumlupınar Bulvarı yan yol ve Meltem Bulvarı kesişimi, Meltem Cami Kavşağı araç trafiğine kapatıldı. Sürücüler alternatif olarak diğer cadde ve sokaklara yönlendirildi.

Yayın Bilgileri

Türkiye Kosova karşılaşması saat 20.00'da başlayacak olup TV8 ekranlarından naklen yayınlanacaktır. Maçı canlı izlemek isteyen futbol severler, "http://www.tv8.com.tr/canli-yayin" bağlantısını kopyalayarak yeni sekmede maçı izleyebilirler.

Üç Aşamalı Güvenlik Noktası

Stat çevresinde oluşturulan 3 aşamalı güvenlik noktasından sadece biletli taraftarlar içeri alınacak. Ana bariyerde üst araması yapılan taraftar, ikinci kontrol noktasından geçerek, stada girecek. Polis stat girişinde de bilet kontrolüyle taraftar gözlemi yapacak. Güvenlik bariyerinin içerisine biletsiz seyirci ile araç girişine izin verilmeyecek.

Arama ve Kimlik Kontrolü Yapıldı

Stat çevresinde ve bariyere yakın park halinde araçlar, polis tarafından çektirildi. Taraftarların saat 17.00'da stada alınacağı maç öncesinde, stadyum ve güvenlik bariyerinin çevrelediği alan boşaltılarak bomba araması yapıldı. Stat çevresinde Meltem Mahallesi ile Antalyaspor Kavşağı arasındaki alanda görev alan sivil ve resmi polisler şüpheli gördüğü kişilere kimlik kontrolü yaptı.

Stat Bayraklarla Donatıldı

Maç öncesi 33 bin kişilik Antalya Stadyumunun her tarafına dev Türk bayrakları asıldı. 32 bin 500 kapasiteli stadyumda koltukların her birine de bayrak bırakıldı. Türk bayraklarıyla donatılan stat içerisinde duvarlara da ay yıldızlı futbolcuların yer aldığı posterler asıldı. Statta yaklaşık 2000 polis ile özel güvenlik personelinin görev yapacağı kaydedildi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.