Türkiye-Kosova Maçı Ne Zaman , Saat Kaçta , Hangi Kanalda?

Dünya Kupası elemelerinde Türkiye ile Kosova grup karşılaşmalarında 4' üncü maçlarına çıkıyor. Peki maç ne zaman oynanacak? Türkiye-Kosova maçı hangi kanalda oynanacak? İşte maçın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Türkiye-Kosova Maçı Ne Zaman , Saat Kaçta , Hangi Kanalda?

FIFA Dünya Kupası elemeleri kapsamında A Milli takımımız, 12 Kasım Cumartesi günü onayacağı Kosova maçının hazırlıklarına devam ediyor. 2018 yılında düzenlenecek olan Dünya Kupasına katılma bileti almak için sahaya çıkacak olan milliler grup karşılaşmalarındaki ilk galibiyetinin peşinde.

Sendido Zeynep Resort'un sahasında bugün akşam saat 18.30' da gerçekleştirilen ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından sırasıyla top kapma, koordinasyon, sürat ve sınırlı alanda pres çalışmaları gerçekleşti. Çift kale taktik oyunun ardından rejenerasyon koşusu ve açma-germe egzersizleriyle antrenman sona erdi.

Oğuzhan Takımdaki Yerini Aldı

Sol ayak bileğinde nükseden ağrı nedeniyle dün akşam yapılan antrenmana katılmaması istenen Oğuzhan Özyakup'a yapılan tetkiklerin ardından futbolcunun sağlık durumuyla ilgili hem kendisi hem de Milli Takım teknik heyeti de bilgilendirildi. Beşiktaş kulübünün teknik ve sağlık heyetleriyle de istişare edilerek, Oğuzhan'ın tedavi sürecine Milli Takım kampında devam edilmesi uygun bulundu ve oyuncu bugünkü antrenmanda takım ile birlikte sahada yerini aldı.

Son Antrenman Yarın

A Milli Takım, yarın saat 19.30'da Sentido Zeynep Resort'un sahasında maç öncesindeki son çalışmasını yapacak. Bu antrenmanın ilk 15 dakikası medyaya açık olacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir milli futbolcunun katılacağı basın toplantısı ise saat 19.00'da Regnum Carya Golf & Spa Resort'ta yapılacak.

Türkiye-Kosova Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda?

Türkiye ile Kosova arasında oynanacak olan maç, 12 Kasım Cumartesi günü saat 20.00'da TV8 ekranlarında naklen yayınlanacak.

Türkiye İlk Galibiyeti Peşinde

Grup karşılaşmalarında 3 maçın geride kalmasına rağmen Türkiye'nin henüz galibiyeti bulunmuyor. 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle grupta 4' üncü sırayı alan Türkiye'nin bir üst tura çıkması için grubu en az 2' inci bitirmesi gerekiyor.

İddaa Oranlarında Türkiye Açık Ara Favori

12 Kasım Cumartesi günü gerçekleşecek olan Türkiye Kosova karşılaşmasına İddaa tarafından açılan oranlarda Türkiye'ye 1.05' lik oran açılırken, Kosova'nın galibiyetine 12.50, beraberliğe ise 6.25 oran açıldı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.