Türkiye Moldova Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? Türkiye Moldova Maçı Şifreli mi?

Türkiye Moldova maçı ne zaman oynanacak? Türkiye Moldova hazırlık maçı hangi kanaldan yayınlanacak? İşte Türkiye ile Moldova arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi son bilgiler ve maçın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Türkiye Moldova Maçı Saat Kaçta , Hangi Kanalda? Türkiye Moldova Maçı Şifreli mi?

Finlandiya karşılaşması sonrasında beklenen Moldova karşılaşması için geri ayım başladı. Peki Türkiye Moldova maçı ne zaman? Türkiye ile Moldova arasında oynanacak olan karşılaşma saat kaçta başlayacak? Türkiye Moldova maçı hagi kanalda yayınlanacak? İşte Türkiye Moldova karşılaşması öncesi son bilgiler ve detaylar.

Türkiye ile Moldova arasında oynanacak olan hazırlık karşılaşması 27 Mart Pazartesi günü oynanacak olup maç saat 19.15'te başlayacak. Hazırlık maçı Tv 8 kanalından naklen yayınlanacak.

Fatih Terim'den Açıklama

Milli takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Eskişehir'de oynanacak olan Moldova hazırlık karşılaşmasında genç oyunculara forma şansı vereceğini söyledi.

Fatih Terim Türkiye - Moldova karşılaşmasını oynanacağı Eskişehir Yeni Stadyum'da genç futbolcu Çağlar Söyüncü'nün de katıldığı basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. İlk olarak söz alan Çağlar Söyüncü, "Bana büyüklerim doğru yolda olduğumu, devamlı çalışmamı söylüyorlardı. Bir buçuk senelik süre çalışarak iyi geçti. Almanya macerası başladı. Çok şükür iyi gidiyor" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de bir gazetecinin Moldova maçı için "Kadro belli mi?" sorusu üzerine, "Kadro hazır olsa hemen veririm hiçbir sorun yok. Ama bu akşam saat on buçukta aldığımız bir emar randevusu var bir- iki oyuncumuz için. O yüzden kadromuz bugün itibarıyla belli değil. Ancak kastınız genç oyunculara şans vermekse onu vereceğim. Yani aday kadromuzda bulunan yeni yüzlerin performansını değerlendirmemize imkan sağlayacak Moldova maçı. O yüzden onlara şans vereceğim, onu söyleyebilirim" diye konuştu.

Galibiyet En Büyük Arzum

Fatih Terim açıklamasının devamında, "Yarınki maç için kriterleriniz neler olacak, neleri görmek isteyeceksiniz sahada?" sorusunu da şöyle yanıtladı: "Bir defa Eskişehir'de ilk defa bir milli maç oynanıyor. Burada ilk defa oynanacak olmasının önemi hepimiz için malum. Eskişehir futbol geleneğine sahip bir şehir. Önemli bir futbol kültürü var seyircinin. Taraftar kültürü son derece gelişmiş bir şehrimiz Eskişehir. Yarın Eskişehir seyircisi ile milli takımın bütünleşmesi için Moldova maçı önemli bir vesile olacak. Milli maçın hiçbir zaman puan maçı veyahut hazırlık maçı gibi bir ayrımı olmaz. Yarın da böyle hareket edeceğiz Yani düşüncemizde, tavrımızda, tarzımızda bir değişiklik olmayacak galibiyet adına. Sonuç ne olur bilmiyorum ama burayı da kazanıp geçmek, Eskişehir'de ilk maçımızı galibiyetle bitirmek en büyük arzum." sözlerini söyledi.

Mustafa Denizli'ye Teşekkür

Terim, "Eskişehir halkına ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal ile Teknik Direktörleri Mustafa Denizli'ye teşekkür eden Fatih Terim şunları söyledi: "Eskişehir halkına teşekkür ederim. Havaalanında bizi karşılayan devlet erkanına ve polis güçlerine, Eskişehirspor başkanı Halil Ünal'a, bizim Eskişehir'deki eski futbolcu ağabeylerimize, dün antrenmanı bize açan ve evini bize açan Eskişehirspor Kulübü'ne teşekkür ederken sevgili meslektaşım ve arkadaşım Mustafa Denizli'ye de çok teşekkür ediyorum, yakın alakası ilgisi için. Ve başarılar diliyorum. Mustafa Denizli'yi burada görmekten son derece mutluyum. Türk futboluna çok büyük hizmetler vermiş bir arkadaşım, dostum." sözlerini söyledi.

Emre Mor Açıklaması

Emre Mor'un gelişimi hakkında konuşan Fatih Terim, "Emre Mor'u hepimiz kabul ediyoruz ki önemli bir yetenek. Ancak o da kabul ediyor ki bir takım şeyleri zaman içerisinde değiştirmeli. Borussia Dormund'da son zamanda çok şans almıyor. Biraz zamana ihtiyacı var. Geçen yıl bu zamanlar Danimarka'nın bir yerindeyken bir yıl gibi kısa zaman içinde birden bire yükseldi. Bu çok kolay kaldırılabilecek bir şey değil. Zaman zaman konuşuyorum, kolektif oynamayı daha çok artırmalı. Onun Allah'tan gelen yeteneğini kaleye en yakın yerlerde kullanmasında fayda var. Oraya da güçlü gelmesi ve arkadaşlarıyla oynayarak gelmesi iyi olacak. Arkamdan 'Emre Mor'u oyuna sok' diye söylüyorlar. Herkes onu çok seviyor. Geçemeyeceği oyuncu yok saha içinde. Kendisi '90 dakikayı çıkaramam' gibi bir yaklaşımda bulundu. Herkes ondan çok şey bekliyor. Bu baskıda onu rahatsız etmiş olabilir" şeklinde ifadeler kullandı.

Basın toplantısını ardından A Milli Futbol takımı Eskişehir Yeni Stadyum'da Moldova maçı hazırlıklarını sürdürdü. Fatih Terim antrenmanı izleyen çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

5haber.com  |  Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.