Tuvana Türkay'tan Seçkin Özdemir Açıklaması Geldi

Güzel oyuncu Tuvana Türkay'dan, gündemde Seçkin Özdemir ile aşk yaşadıkları yönünde çıkan haberlere yönelik bir açıklama geldi. şte yapılan o açıklama.

Yayınlanma:
Tuvana Türkay'tan Seçkin Özdemir Açıklaması Geldi

Ünlü oyuncu Tuvana Türkay'dan, gündemde hakkında çıkan haberlere bir açıklama geldi.

Şu aralar Sapanca'da çekimleri devam eden Bir Nefes Yeter adlı filmde rol alan Seçkin Özdemir ile Tuvana Türkay'in film setinde ve dışarıda dikkat çeken yakınlıkları, magazin dünyası tarafından yeni bir aşk mı doğuyor sözleri ile yorumlanmıştı. Kısa bir süre önce Derya Şensoy'dan ayrılan Seçkin Özdemir ile ünlü oyuncu Tuvana Türkay'ın arkadaşlıklarının film setinde aşka dönüştüğü gündemi bir süre meşgul etmişti. Magazin dünyası, ikiliyi konuşurken beklenen açıklama geldi.

Haberturk gazetesinde yer alan habere göre yaklaşık olarak 3 haftadır 'Bir Nefes Yeter' filminin çekimleri için Sapanca'da bulunan ikilinin, birlikte olduğu konuşuluyor. Ancak Tuvana Türkay'ın, çıkan söylentiler üzerine arkadaşlarına ve yakın çevresine bu konu ile ilgili bilgi verdiği öğrenildi. Türkay, "Seçkin çok yakın arkadaşım. Böyle bir şey söz konusu değil" sözleri ile gündemde yer alan iddialara bir açıklık getirdi.

Güzel oyuncunun adı, daha önce de Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk ile gündemde yer almıştı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.