U21'lerde Fenerbahçe Galatasaray'ı 5-0 Yendi

21 yaş altı gençler liginde Fenerbahçe, konuk ettiği rakibi Galatasaray'ı 5-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Yayınlanma:
U21'lerde Fenerbahçe Galatasaray'ı 5-0 Yendi

Futbol 21 Yaş Altı Ligi 11' inci hafta müsabakasında Fenerbahçe, Galatasaray'ı 5-0 gibi farklı bir skorla yenmeyi başardı.

Fenerbahçe'nin Dereağzı'nda bulunan Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde gerçekleştirilen karşılaşmada sarı-lacivertli ekip, 19. dakikada Ahmethan Köse'nin bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü tamamen ele geçiren sarı lacivertli gençler, 55. dakikada Yiğithan Güveli, 68 ve 81. dakikalarda Samed Karakoç, 90+1. dakikada ise penaltıdan Savaş Polat'ın golleriyle mücadeleden 5-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Fenerbahçe, ligde puanını 26'ya çıkararak liderliğe yükselirken Galatasaray ise 17 puanda kaldı.

Fenerbahçeli Taraftarlar Stadın Çevresinde Toplandı

Bugün saat 20.00'da oynanacak olan Fenerbahçe Galatasaray derbisini stadyumda izlemek isteyen sarı lacivertli takımın taraftarları, karşılaşmadan saatler öncesinde stat çevresinde toplanarak takımlara destek vermeye başladı.

Galatasaray Taraftarı Maça Hazır

Galatasaraylı taraftarlar, takımlarının bugün deplasmanda ezeli rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesi Türk Telekom Arena çevresinde toplandı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Türk Telekom Arena'da toplanan taraftarları ziyaret ederek, "Kadıköy'e inanarak gidiyoruz. İnancı olmayan otobüslere binmesin. Hepimizde Aslan yüreği var. Oradan galibiyetle döneceğiz. Hep beraber tarihe geçeceğiz" dedi. Stadın önünde taraftarlara atkı ve sucuk ekmek dağıtılırken, Başkan Özbek de taraftarlarla birlikte sucuk ekmek yedi. Özbek daha sonra, takımın ve yöneticilerin bulunduğu Point Otel'e gitti.

Gündem haberlerinden, spor haberlerinden , derbi haberlerinden, canlı maç anlatımından ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.