UEFA'daki Temsilcilerimizin Oynayacağı Maçların Hakemleri Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe , Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor'un 24 Kasım günü oynayacağı maçlarının hakemleri belli oldu. İşte karşılaşmalarda düdük çalacak hakemler.

Yayınlanma:
UEFA'daki Temsilcilerimizin Oynayacağı Maçların Hakemleri Belli Oldu

UEFA Avrupa Ligi'inde mücadele eden temsilcilerimiz Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Atiker Konyaspor Perşembe günü rakipleri ile karşı karşıya gelecek. UEFA tarafından yapılan son dakika açıklamasında karşılaşmaların hakemleri belli oldu. İşte temsilcilerimizin 24 Kasım Perşembe günü oynayacakları karşılaşma.

Fenerbahçe - Zorya

UEFA Avrupa Ligi'nde 24 Kasım Perşembe günü oynanacak olan Fenerbahçe-Zorya karşılaşmasını Avusturya Futbol Federasyonu'ndan Harald Lechner yönetecek. Fenerbahçe, son günlerde yakaladığı çıkışa Zorya karşısında da devam etmek istiyor.

Steaua Bükreş - Osmanlıspor

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Osmanlıspor'un Romanya'nın Steaua Bükreş takımı ile 24 Kasım 2016 Perşembe günü deplasmanda oynayacağı karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Mazzoleni yönetecek.

Romanya'nın başkenti Bükreş'teki Nationala Arena'da TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmada Mazzoleni'nin yardımcılıklarını Alessandro Giallatini ve Filippo Meli yapacak. Riccardo Di Fiore'nin dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemlikleri ise Marco Guida ve Massimiliano Irrati olacak

Shakhtar Donetsk - Atiker Konyaspor

UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Atiker Konyaspor'un, deplasmanda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla oynayacağı karşılaşmanın hakemleri açıklandı.

Lviv kentindeki Arena Lviv'de oynanacak ve TSİ 21.00'de başlayacak karşılaşmayı İskoçya Futbol Federasyonu'ndan Kevin Clancy yönetecek. Kevin Clancy'nin yardımcılıklarını David McGeachie ve Graeme Stewart yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Douglas Potter, ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve Donald Robertson olacak.

Spor haberlerinden, UEFA haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.