Umuda Kelepçe Vurulmaz Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölümde Yaşananlar

Fox'un yeni dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın yeni bölüm fragmanı yayımlandı. İşte yeni bölümde bizi bekleyen olaylar ve son bölüm özeti.

Yayınlanma:
Umuda Kelepçe Vurulmaz Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölümde Yaşananlar

FOX ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz'ın yeni yayımlanan 4' üncü bölüm fragmanında Onur, yaptıkları ile Parihan'ı zor durumda bırakacak. Fırat'ın yaptıklarını ve kendisini bir türlü çekemeyen ve kıskanan Onur, onun popülaritesini ortadan kaldırmak için işe koyulur. Fırat'ın ise tek amacı bulunduğu erden kaçmaktır.

Fox'un sevilerek izlenen dizisi Umuda Kelepçe Vurulmaz, binlerce takipçisinin beklediği, yayımlanan 4' üncü bölüm fragmanında Onur Fırat'ı bağlayarak ıssız bir yere götürdü. Fırat'ı kaçıran Onur, ona ders vermek için içi su dolu varil yöntemini kullanacak. Perihan ise oğlunun yaptıkları karşısında artık çaresiz bir durumda kalmıştır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz Dizisinin Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin son bölümü olan 3' üncü bölümde Fırat'ın kaçma girişimi başarısızlıkla sonuçlanmış ve İnci hoca dahil herkes durumu öğrenir.Birlikte yola çıktıkları Fırat, şimdi ise arkadaşlarının gözünde küçük düşmüştür. Artık herkes Fırat'ı, onları yarı yolda bırakan ve umutlarını elinden alan biri olarak tanınır.Fırat, fedakarlıklarda bulunarak, konunun nedenlerini anlatmaya uğraşacak. Perihan ise oğlunun her yaptığını örtmeye çalışırken, Fırat'ın kaçma girişiminin bir bedelinin olduğuna inanıyordur. Bu girişimi Fırat'a ağır ödetmeyi planlamaktadır, ancak Ceren'in buna müsaade etmeye hiç niyeti yoktur. Ceren, Perihan'a Fırat'ın kim olduğunu anlatır.

Umuda Kelepçe Vurulmaz dizisinin son bölümünü izlemek ve yeni bölüm fragmanına göz atmak için Fox TV internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.