Ünlüler ve Gönüllüler Survivor 2017 İçin Issız Adaya Gitti , Survivor 2017 Ne Zaman Başlıyor?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bir bölümünde izleyicileri ekran başına kilitleyen yarışma programı Survivor'un bu yıl gerçekleşecek olan turnuvası başlıyor. İşte Survivor 2017 hakkında alınan son bilgiler ve programın başlama tarihi.

Yayınlanma:
Ünlüler ve Gönüllüler Survivor 2017 İçin Issız Adaya Gitti , Survivor 2017 Ne Zaman Başlıyor?

Türkiye'ye geldiği ilk günden bu yana izlenme rekorları kıran Survivor'ın bu yılki programı da başlıyor.

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her yıl tv'de izlenme rekorları kırarak reytingleri alt üst eden yarışma programı Survivor'un bu yıl gerçekleşecek olan programı için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde bu yılın kadrosunun açıklanması ile birlikte binlerce takipçi, programın başlamasını sabırsızlıkla ve heyecanla beklemeye başladı.

Yola Çıktılar

Bu yıl yine reytingleri alt üst etmesi beklenen Survivor'da, yarışmalarda boy gösterecek ünlüler ve gönüllüler takımı da yola çıktı. 20 Ocak günü başlayacak olan yarışma programı öncesinde sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımda bulunan ünlüler ve gönüllüler, yarışmaya kararlı bir şekilde gittiklerini ve hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

Ünlüler Takımı

Survivor 2017'de bu yıl Şarkıcı Tarık Mengüç, oyuncu Furkan Kızılay, DJ Berna Öztürk, milli atlet Pınar Saka, milli kick boksçu Sabriye Şengül, milli dalgıç Şahika Ercümen, milli boksör Adem Kılıççı, oyuncu Seda Demir, şarkıcı Çılgın Sedat ve milli atlet Sema Apak yer alıyor. Kadronun sportif ve güçlü olması, bu yıl Survivor'un çıok çekişmeli ve heyecanlı geçeceğini işaret ediyor.

Geri sayımın hızlandığı yarışma öncesi ünlüler ve gönüllüler takımları yola çıktı. Yaklaşık üç ay boyunca ıssız adada ter dökecek isimler büyük yarış öncesi sosyal medya hesaplarından birbirinden duygusal paylaşımlar yaptı.

Survivor gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.