Uşak'tan Kutsal Topraklara İlk Umre Uçuşu-165 Yolcu Umreye Uğurlandı

Uşak Havalinmanında ilki gerçekleşen direk uçuşla umre seyahatinde 165 yolcu kutsal topraklara uğurlandı.

Yayınlanma:
Uşak'tan Kutsal Topraklara İlk Umre Uçuşu-165 Yolcu Umreye Uğurlandı

Kutsal topraklara direk uçuşla ilk umre Uşak Havalimanından gerçekleşti.

Uşak Havalimanından Suudi Arabistan'da bulunan kutsal topraklara direk uçuş yapıldı. Düzenlenen ilk uğurlama töreninine Uşak Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ, Özel Kalem Müdürü Seyfullah Furtana ve Uşak Havalimanı Müdürü Fevzi Akdeniz de katılarak umreye giden vatandaşları uğurladı.

Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Uludağ böylesine özel bir günde vatandaşların mutluluklarını paylaşmak istediklerinin altını çizerek, "Bugün Uşak için tarihi günlerden bir tanesi. Umre vazifesinde bulunacak yolcularımız için Uşak’tan ilk defa yurt dışına yolcu uçağını kaldırıyoruz. Bu tür seferlerin devamını arzuluyor, umre görevini ifa edecek yolcularımıza hayırlı yolculuklar diliyorum" sözlerini söyledi.

Havalimanının yurt dışı seferlerini yaptığını belirten Uşak Havalimanı Müdürü Fevzi Akdeniz, "Havaalanımızdan yurt dışı seferleri yapılabilmektedir. Yöre halkımız istediği sürece umre uçuşlarını buradan yaptırmak istiyoruz. Havayolu şirketleri bizlere bu konuda yardımcı oldukları sürece her zaman hizmet vermeye hazırız" sözlerini söyledi.

165 yolcusunu kutsal topraklara uğurlayan Hisar Turizm yetkilisi ise, Uşak’tan ilk umre seferini yaptırmanın heyecanını yaşadıklarını vurgulayarak, "Firma olarak Türkiye’nin birçok havalimanından ilk defa umre ziyareti için direk uçuşlar gerçekleştirdik. Bu sevinci, başarıyı Uşaklı umrecilerimize de tattırdığımız için mutluyuz, gururluyuz. Cenab-ı Hak umrecilerimizin yaptıkları ve yapacakları ibadetleri şimdiden kabul etsin inşallah" ifadelerini kullandı.

Afyon ilinde ikamet eden 165 yolcunun bulunduğu umre kafilesi, 2 hafta sürecek umre programından sonra 18 Aralık Pazar günü Uşak Havalimanı’na dönecek.

5haber.com  | Uşak

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.