Usta Müzisyen Coşkun Erdem Hayatını Kaybetti , Coşkun Erdem Kimdir?

Ünlü sanatçı Coşkun Erdem, tedavi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti. Peki Coşkun Erdem kimdir?

Yayınlanma:
Usta Müzisyen Coşkun Erdem Hayatını Kaybetti , Coşkun Erdem Kimdir?

Acı haber sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü sanatçı Coşkun Erdem, uzun süredir verdiği  yaşam mücadelesini kaybetti.

İsviçre'de beyin kanaması geçirdikten sonra yoğun bakıma kaldırılan ve burada tedavi altında tutulan ünlü sanatço Coşkun Erdem, kısa bir süre önce tedavisine devam edilmesi için Türkiye'ye getirilmişti. Türkiye'ye getirilen Coşkun Erdem'in tedavisi, burada Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam etmişti. Tedavi devam ederken, acı haber bu sabah kamuoyu ile paylaşıldı. Yapılan açıklamada ünlü sanatçı Coşkun Erdem'in hayatını kaybettiği belirtildi.

Ünlü sanatçının Zürih'te geçirdiği kalp krizi haberini kamuoyu ile paylaşan Onur Akay, “Ünlü kanun sanatçısı ve bestekar Coşkun Erdem, İsviçre’nin Zürih kentinde program yaparken sahnede düşerek beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan sanatçımızın beyninde pıhtı atması olduğu ve müdahale ile pıhtının temizlendiğini öğrendim.  Şu an yoğun bakımda yatan sanatçımız ölümle pençeleşiyor! Lütfen dualarınızı eksik etmeyin.”ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamaların ardından tedavisine devam edilen Coşkun Erdem, Türkiye'ye getirilmişti.

Coşkun Erdem Kimdir?

1938 senesinde Gemlik'te dünyaya gelen Coşkun Erdem, Zeki Müren, Münir Nurettin Selçuk ve Safiye Ayla'ya kadar birçok ünlü müzisyen ve sanatçı ile sahne almıştır.

1951 yılında Üsküdar Musiki Cemiyetine giren Coşkun Erdem, burada Ahmet Yatman'dan dersler aldı. Ünlü sanatçı ilk altın plağını "Kader böyleymiş Ne söylesem Boş" adlı eseriyle aldı. Coşkun Erdem ile Oyun Havaları, Coş Coşkun Coş gibi albümleri olan usta müzisyen, 6 kere evlendi ve bir kızı ile bir oğlu oldu.

5haber.com   |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.