Vakıfbank Kuruluş Yıldönümüne Özel Kredi Kampanyası (SMS ile Kredi Başvurusu-Düşük Faiz Yüksek Vade)

Vakıfbank, kuruluş yıldönümü vesilesi ile kredi kampanyası düzenliyor. Uygun faiz oranları ile 48 aya kadar vade ile verilen kredi kampanyasının tüm detayları haberimizde. İşte düşük faiz ve yüksek vadeli Vakıfbank kredi kampanyasının tüm ayrıntıları ve SMS ile kredi başvurusu.

Yayınlanma:
Vakıfbank Kuruluş Yıldönümüne Özel Kredi Kampanyası (SMS ile Kredi Başvurusu-Düşük Faiz Yüksek Vade)

Vakıfbank'tan kuruluş yıldönümü vesilesi ile çok özel kredi kampanyası.

Son dönemlerde piyasaların düzensiz durumu nedeniyle nakit sıkışıklığa giren vatandaşların çaldığı ilk kapı bankaların kapısı oluyor. Finans eksiğini karşılaşamk için kredi kampanyalarını dört gözle bekleyen vatandaşlara müjdeli haber Vakıfbank'tan geldi.

Vakıfbank, vatandaşların bu ihtiyaçlarını göz önünde tutarak kuruluş yıl dönümü vesilesi ile bir kredi kampanyası düzenliyor. Düzenlenen kredi kampanyasında düşük ve yüksek tutarda kredi miktarları, uygun faiz seçenekleri ve yüksek vade imkanı ile müşterilere sunuluyor.

Türkiye'nin 3 büyük kamu bankasından biri olan Vakıfbank düzenlediği kredi kampanyasında finans ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşların uygun faiz ve yüksek vade seçenekleri ile ihtiyaçlarını karşılamalarını sağlıyor.

Düzenlenen kredi kampanyasında kredi çekmek isteyen vatandaşlara en az 3 en fazla ise 48 ay vade seçeneği sunan Vakıfbank, 48 aya kadar olan kredi kampanyası ile vatandaşlara 90 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor.

Kuruluş yıldönümü vesilesi ile düzenlenen kredi kampanyasında faiz oranları, istenilen kredi tutarı ile değişiklik göstermektedir. Vakıfbank tarafından sunulan kredi kampanyasında 1.000 ile 10.000 lira arasında kredilerde 1.20 kredi faiz oranı uygulanıyor. 10 bin ile 90 bin lira arasında değişen kredi tutarlarına ise 1.16'lık bir faiz uygulanıyor. Öte yandan Vakıfbank ihtiyaç kredisini masraf ödemeden kullanmak isteyen vatandaşlar, 1.000-90.000 TL miktarındaki masrafsız ihtiyaç kredisinden, 1,25 faiz oranı ile faydalanabiliyorlar.

10 Bin TL Kredinin Geri Ödemesi

Vakıfbank'tan 10 bin TL kredi öekmek isteyen bir vatandaş, 1.20 faiz oranı ile bu krediyi alabiliyor. ve 48 ay vadeli olarak bu krediyi ödeyecekse, vatandaşın bu krediyi geri ödemesi aylık 290.01 TL oluyor.

SMS ile Başvuru

Vakıfbank kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler 5724’e SMS göndererek başvuru yapılabilirken, kendilerine en yakın Vakıfbank şubelerine de uğraya bileceklerdir.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.